Mergi direct la conținut »
O nouă emisiune live cu Oana Roman la revista Viva. Ce dezvăluiri a făcut vedeta / VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O nouă emisiune live cu Oana Roman la revista Viva. Ce dezvăluiri a făcut vedeta / VIDEO

O nouă emisiune live cu Oana Roman la revista Viva. Ce dezvăluiri a făcut vedeta / VIDEO

Oana Roman a pregătit și joi, 29 martie, cele mai fierbinți subiecte pentru emisiunea pe care o moderează live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

De Dana Aramă,

Ca de fiecare dată la emisiunea sa de la Viva, Oana Roman a abordat cele mai arzătoare teme ale săptămânii.

„Vom avea o emisiune foarte interesantă. Prietenul meu, Alin Gălățescu va fi invitat… Încep prin a vă anunța că revista Viva o are pe copertă pe Elena Băsescu. Este totală exclusivitate…

S-au întâmplat destul de multe săptămâna aceasta. Și pentru că reality-showurile sunt la modă, uitându-mă la Exatlon am văzut că unul dintre concurenți e Oltin, care a câștigat Vrei să fii miliardar. Îl cunosc foarte bine, are un destin special. În 2000, aveam o relație cu Cornel Păsat și mă ocupam de trupa Flamingo Boys. Ne-am trezit cu Oltin care a venit să dea un casting. Avea părul lung și mușchi foarte bine dezvoltați. Este un băiat cu un IQ foarte ridicat, vine din familie de profesori, a terminat Dreptul și începea să facă doctorat. A fost o surpriză când a venit la repetiții și ne-a spus că s-a înscris la Vrei să fii miliardar. Nu s-a schimbat ca personalitate când a câștigat foarte mulți bani. Pentru noi era o bucurie să-l avem în trupă. Avea povești extraordinare, știa ce conține fiecare medicament. Era un coleg foarte bun, foarte deștept. Acum e la Exatlon unde performează, deși la început a fost lat la mișto. E mai încet, așa e personalitatea lui. Când e vorba de dexteritate și logică el performează foarte bine.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Este într-o relație cu Cătălina Isopescu, o femeie cu totul specială. S-au găsit doi oameni foarte frumoși. Eu mă uit la Exatlon ca să-l susțin pe Oltin”, a declarat Oana Roman.

„Marea actriță Aimee Iacobescu a decedat după o lungă perioadă în care a suferit de o boală incurabilă. A muit singură, cu sentimentul că a fost abandonată. Toți banii din pensie îi dădea pe medicamente. Acum vreo doi ani, s-a rugat de Ion Caramitru să îi acorde indemnizxația pentu merite deosebite.  Ea, disperată, a făcut o fiolmare, în care îl implora pe domnul Caramitru să o ajute.  Nu mă condamnați dumneavoastră la moarte, spunea ea. A murit cu această dramă în suflet. Mă întreb dacă i-a trimis vreo coroană…

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO
Recomandări

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO

Andrei Gheorghe și-a dorit să fie incinerat. Preoții au ieșit să condamne acest lucru. Mi se pare o aberație, aceste dogme sunt din vremui de mult apuse… Eu cred că poți foarte credincios și să ai o relație specială cu Dumnezeu și în același timp să ai o problemă cu acești preoți și cu aceste reguli. Până la urmă s-a găsit un preot care să îi facă slujbă lui Andrei Gheorghe. Preoții au comentat că e un clandestin și că nu are legătură cu religia ortodoxă și că s-a dus pe cont propriu. Cred că preoții noști ar trebui să își mai deschidă ujn pic mintea. Este vorba despre credință, nu despre dogme”, a mai spus ea.

Alin Gălățescu a fost invitatul Oanei Roman la emisiune. El a comentat ținutele purtate de invitații la Premiile Gopo.

„Lumea filmului, ca și lumea teatrului, sunt într-un mic asediu… Cândva la premiile Gopo se făcea o joncțiune cu lumea modei. Irina Margareta Nistor a fost magistrală, întotdeauna e magistrală. Un om extraordinar… S-a mers pe simplitate. Mi se pare o zonă pozitivă.   Dana Rogoz a arătat foarte bine. S-a mers pe foarte mult negru”, a menționat el.

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată. Ce l-au întrebat anchetatorii
Recomandări

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima dată. Ce l-au întrebat anchetatorii

„Arată grav. Cu paltonul acela vrea să pară naționalistă. Geanta aceea nu are ce căuta”, a explicat Alin Gălățescu despre look-ul premierului României, Viorica Dăncilă.

„Doamna Plumb nu a avut niciodată derapaje”, a spus  Alin Gălățescu despre Rovana Plumb.

„Brigitte Năstase a spus că muncește de la 16 ani, că a dat meditații și că a făcut curățenie în case. Mi-a adus aminte de cea mai mare lecție de viață și despre cea mai mare bătaie. Aveam vreo șase ani și am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea. Mi-a dat o palmă și mi-a spus că guvernanta muncea pentru mine. Nu contează ce faci, ci cum faci. Mama m-a învățat că nicio meserie nu e rușinoasă, atâta vreme cât o faci bine. Șoferii, femeile de serviciu etc sunt oameni care mubncesc cinstit pentru a-ți face viața mai frumoasă. Lumea are senzația că dacă ești măturător ești slugă. Nu e deloc așa. Cum ar arăta un oraș fără gunoieri?”, a mai spus Oana Roman, care a făcut dezvăluiri din lumea mondenă.

„Un om pe care îl cunosc de când eram mică. Daniel Zamfir ești personalitatea săptămânii. Cei care au pierdt case și mașini din cauza băncilor înțeleg”, a încheiat Oana Roman, care și-a înnoit casa cu un pat conjugal.

 

Close
Închide
  Close