De Petre Dobrescu, Izabela Ionita,

Mădălina Radu e ultima intrată în acest «club»
Abia întorşi din vacanţa de vis pe care au petrecut-o în Republica Dominicană, Mădălina Radu şi iubitul ei turc, Semih, au decis că este cazul să-şi oficializeze relaţia. Iar pentru ca nunta lor să fie perfectă, vedeta OTV a acceptat să renunţe la ortodoxie, religia în care a fost botezată, şi să treacă la cea musulmană. Nunta se decide în Dubai Cu toate acestea, detaliile căsătoriei nu au fost încă stabilite, cei doi urmând să plece într-un concediu, de această dată în Dubai, în luna aprilie, loc unde vor definitiva şi acest aspect al relaţiei lor.
Claudia, la un pas de Islam


Claudia Pătrăşcanu, alias Claudette, este îndrăgostită de Refik, un bărbat de origine turcă, de dragul căruia este dispusă să facă o mulţime de schimbări în viaţa ei. “Chiar dacă până acum credinţele diferite nu ne-au cauzat probleme, eu m-am gândit serios să îmi schimb religia. E adevărat că mama mea nu este foarte încântată de această perspectivă. Nu a fost la început de acord cu această relaţie, dar asta este”, declară vedeta.
Monica Gabor, botez ortodox la 18 ani
Trecerea Monicăi Gabor la religia ortodoxă – pentru a se putea mărita cu Iri – a avut loc la biserica din Izvorani, în ianuarie 2006, loc unde milionarul şi cea care urma să-i devină soţie au ajuns cu un Rolls-Royce. După ceremonie a urmat o petrecere de la care nu au lipsit cantităţi impresionante de mititei, cârnaţi, murături şi vin roşu, întinse toate pe mesele din faţa bisericii, unde o mulţime de curioşi din sat se adunase ca la circ.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult