Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Radu a ajuns din nou la 104 kilograme. Cum arată artista acum și ce schimbare a făcut. „Am decis să fac ceva cu viața mea!”

Oana Radu a ajuns din nou la 104 kilograme. Cum arată artista acum și ce schimbare a făcut. „Am decis să fac ceva cu viața mea!”

Oana Radu a dispărut în ultima perioadă din viața publică, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care a făcut asta. Artista a trecut printr-o perioadă grea, iar anxietatea a adus-o pe marginea prăpastiei.

De Livia Lixandru,

Vedeta s-a îngrășat din nou și a ajuns să cântărească 104 kilograme, însă a luat rapid o decizie.

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile, după ce ajunsese, din nou, la o greutate la care nu se simțea deloc bine. Oana a slăbit și are 74 de kilograme, însă vrea să continue.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă.

Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a explicat Oana Radu pe blogul său.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Oana Radu a filmat un jurnal video al procesului său de slăbire, încă din prima zi și l-a postat pe contul său de YouTube.

„Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea. Până la urmă, ăsta este scopul nostru în viață!’, spune Oana în clipul postat pe blogul său. Oana Radu a revenit, după 20 de zile de la începerea dietei, și și-a informat fanii că a ajuns la 92 de kilograme.

„Slăbisem până la 57 de kilograme și m-am reîngrășat. După cum știe toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe’, a spus Oana, făcând referire la pierderea iubitului ei, la începutul lui septembrie.

„Am decis să fac ceva cu viața mea și să slăbesc.  Acum patru ani, când am reușit să slăbesc, credeam că toată lumea e a mea, că orice lucru mi se cuvine, însă nu este așa. Suntem, cu toții, niste frunze în vânt, și mi-am dat seama, de fapt, ce e viața’, spune Oana.

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”
Recomandări

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

 

„M-am gândit așa: dacă eu trăiesc și respir, văd și pot face atâtea lucruri, sunt înzestrată cu un talent de la Dumnezeu, nu pot să mă abțin de la mâncare? Chiar atât de slabă sunt? Chiar nu pot să fac asta pentru mine? Ba da, pot să o fac!

Mi-aș dori ca programul meu de slăbit să funcționeze și la voi și sunt sigură că, dacă veți face ceea ce am scris eu acolo, veți avea rezultate super! Știu că mă vor certa nutriționiștii, dar ca să nu se ajungă aici, vă spun că eu sunt un om care toată viața s-a luptat cu kilogramele și pur și simplu mi-am creat un stil de viață extrem de sănătos și de strict pe care vi-l recomand și vouă!’

„Cel mai important lucru  este să fim sănătoși și să gândim pozitiv!’, mai adaugă Oana Radu în video postat pe Youtube.

Iubitul Oanei Radu a murit în urmă cu aproape o lună

Iubitul Oanei Radu a murit la începutul lunii septembrie, după ce a stat trei săptămâni în comă. El a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Alin a fost în comă indusă, din cauza arsurilor, ce i-au acoperit 75% din corp.

Close
Închide
  Close