Mergi direct la conținut »
VIDEO  | Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre Codin Maticiuc. Nimeni n-a știut ce se ascundea, de fapt, în spatele imaginii de băiat de bani gata
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre Codin Maticiuc. Nimeni n-a știut ce se ascundea, de fapt, în spatele imaginii de băiat de bani gata

VIDEO | Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre Codin Maticiuc. Nimeni n-a știut ce se ascundea, de fapt, în spatele imaginii de băiat de bani gata

În cadrul emisiunii "Oana Punct Roman" pe care o are pe pagina de Facebook a revistei Viva, Oana Roman a făcut dezvăluiri incredibile despre Codin Maticiuc.

De Dana Aramă,

Despre Codin Maticiuc s-a spus că este un băiat de bani gata, pus numai pe distracție. Însă, în spatele acestei imagini, acesta se ocupa de un orfelinat, pe care îl administra împreună cu tatăl lui.

Despre acest detaliu neștiut din viața lui Codin Maticiuc a vorbit Oana Roman, care nu a vrut niciodată să-și facă operație de micșorare a stomacului, la emisiunea pe care o are live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

„Un personaj foarte prezent în zona mass-media. A reușit cea mai spectaculoasă transformare de imagine post-decembristă. Avea o imagine foarte proastă, care iese cu multe femei celebre. A avut o poreclă urâtă și deranjantă, Poponeț. A făcut cât cinci PR. Am avut și eu părerea asta despre el. Un prieten m-a întrebat dacă știu cu ce se ocupă băiatul ăsta.

M-a luat în mașină și m-a dus la o clădire mare, cu curte. Pe clădire scria că e un orfelinat privat din România, de care se ocupă Codin și tatăl său. Toți banii de aici sunt banii lor. Costă niște zeci de mii de euro pe lună. Variază numărul copiilor. Și nu știe nimeni, pentru că tatăl lui nu voia să se știe. Mi-am dat seama că avea o imagine diferită de ce se știa despre el…

Am fost cea care l-am apărat public când lumea făcea mișto de el. Nu puteam să spun că are un orfelinat, pentru că nu aveam acordul lui. A spus el, până la urmă. Eu știam de zece ani.

Mi s-a părut incredibil Îmi pare bine că între timp și-a schimbat imaginea. Sper să continue pe linia aceasta”, a comentat Oana Roman, care este căsătorită cu Marius Elisei.


Citește și: Ce vrăji se fac de Sfântul Andrei ca să-ți găsești jumătatea


 

Close
Închide
  Close