Mergi direct la conținut »
Oana Roman, live la revista Viva. Vedeta a abordat cele mai arzătoare subiecte | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, live la revista Viva. Vedeta a abordat cele mai arzătoare subiecte | VIDEO

Oana Roman, live la revista Viva. Vedeta a abordat cele mai arzătoare subiecte | VIDEO

Oana Roman a fost prezentă joi, 15 martie, la emisiunea Oana Punct Roman, pe care o are live pe pagina de Facebook a revistei Viva.

De Dana Aramă,

Oana Roman a abordat și astăzi cele mai fierbinți subiecte ale zilei.

„Din motive de sănătate, invitatul meu de azi, Alin Gălățescu, n-a mai putut ajunge și ne-a promis că va veni la emisiunea de săptămâna viitoare când va comenta ținutele politicienilor”, a spus Oana Roman la începutul emisiunii Oana Puct Roman, de la Viva.

„Scandalul din familia Geambașu a fost în centrul atenției în această perioadă. un scandal care a izbucnit mai de mult, iar acum este într-o fază de vârf. Călin nu s-a mai limitat în a scriue pe Facebook, ci a ieșit la emisiuni de televiziune unde a povestit despre necazurile lui. A fost un moment în viața mea când am ieșit la TV și am vorbit despre tata și pe care nu ar fi trebuit să le spun… Ieșirea vizavi de tata a fost pentru că îmi lipsea și îmi doream să fie lângă mine mai mult. Am avut acea ieșire pe care am regretat-o. Lucrurile s-au clarificat între noi. El nu a reacționat în niciun fel atunci.

Călin Geambașu acuză, ies la iveală secrete dureroase. Își acuză părinții că l-au milit, că i-au dat pedepse îngrozitoare, se plânge foarte mult. Are undeva la 40 și de ani și de abia acum a decis să vorbească. A așteptat mult timp să iasă în față, nu înțeleg de ce nu a făcut-o mai de mult. Acuzele sunt foarte grave. Pe mama lui o numește tanti CO2, barza, că nu e mama lui, că l-a crescut bunica, că a simțit lipsurile afective în copilărie, că a fost un copil bun, care a muncit, și-a ajutat părinții… În contapunct, părinții lui au încercat să dea explicații, iat tatăl și mama au spus că au existat niște altoieri – cum spune el, dar Călin, spun ei, și-a bătut crunt mama. Într-o postare pe Facebook, Petre Geambașu, care este o somitate pentru lumea artistică din România, îi răspunde lui Călin să se oprească pentru binele tuturor și îi cere să meargă împreună la psiholog…

Nu e o rușine să mergi la psiholog, e evident că ține în el niște traume pe care trebuie să și le regleze cumva. petre geambașu îl acuză pe Călin că și-a bătut cu bestialitate mama când avea 25 de ani. nu putem crede că Petre Geambașu ar spune așa ceva dacă nu ar fi real. Poate că Călin și-a pierdut echilibrul. Ar trebui să îi dea de gândit…

Acest scandal e departe de a se încheia. Acuzele sunt foarte urâte. aici, cumva, s-a depășit o limită…. Călin spune că vrea să renunțe la averea care i-ar rămâne de pe urma părinților lui, un milion de euro, vrea să renunțe la nume… mi-e greu să cred că gândește sincer că vrea să renunțe la un milion de euro. trebuie să aibă o discuție lămuritoare între ei…

M-am întâlnit odată cu Călin și nu are de ce să se plângă de bani. l-am solicitat pentru un eveniment al unui prieten, pentru care a luat 14.000 de euro”, a comentat vedeta.

„Monica Bîrlădeanu apare dezbrăcată pe coperta revistei Viva. A mai apărut și pe alte coperți. Practic nu s-a schimbat. Uitându-mă la ea, mi-am dat seama că ea nu s-a schimbat, e la fel ca în urmă cu 20 de ani, când și-a început cariera”, a adăugat ea.

„La un eveniment de modă organizat de Alin Gălățescu motivul a fost Constantin Brâncuși. Îmi pare rău că Alin n-a putut fi alături de noi azi să comentăm ținutele doamnelor din politică care au participat la eveniment”, a mai spus Oana Roman, care la emisiunile sale a dezvăluit multe secrete ale vedetelor din showbiz-ul românesc.

„Am să vă povestesc  despre un om special la rubrica Secretele Oanei. Am găsit o știre despre fiica lui Ion Țiriac, Ioana, care are 20 de ani. Ea spune că nu există cuvinte pentru a-l descrie. Ion Țiriac face parte din familia noastră. El și Ilie se știu din anii 1970, dinainte de a se cunoaște cu tata. După Revoluție, Țiriac stând în România au început să vină pe la noi din ce în ce mai desc. Eu îi datorez lui Ion Țiriac niște oportunități, experiențe și trăiri pe care nu le-aș fi avut niciodată în viața mea. m trăit niște premiere în viața mea. Când tata nu avea timp să îmi dea lecții de viță și eu aveam nevoie de repere, aveam 14-15 ani. Aveam nevoie de ghidare, ce se întâmplă cu mine. Ion Țiriac mi-a dăruit aceste lecții de viață. aveam 14-15 ani și ziua mea e în aaprilie și tot în apilie are loc turneul de tenis organizat de el la Monte Carlo. Ion mi-a spus că dimineață să îmi pregătesc bagajul că mergem în călătorie.

A fost cel mai frumos cadou de ziua mea. M-a luat cu el la Monte Carlo. A fost pentru prima oară când am ajuns acolo și când am văzut un avion privat. Am văzut lucruri extraordinare. Nu cred că i-am mulțumit niciodată public pentru acest lucru. Atunci l-am cunoscut și pe Ion Ion. Am făcut o călătorie cu el cu mașina cu Țiriac… Nu ne-a lăsat să mergem cu mașina la turneu, ci pe jos, ca să realizăm că trebuie să realizăm că trebuie să merităm să mergem cu acele mașini, să avem acel privilegiu. A fost una dintre cele mai frumoase lecții de viață. ne-a învățat că anumite privilegii nu le merităm și că trebuie să muncim pentru ele. Așa l-a crescut pe Ion Ion și pe Ioana….

Ion Țiriac e un tată care și-a învățat copiii să muncească pentru ceea ce au. E o lecție pe care mi-a dat-o și mie și pe care tata n-a putut să mi-o dea pentru că era foarte pocupat atunci. Și Ilie mi-a dat astfel de lecții. Ambii îmi dădeau b8ilete gratis la Rolland garros. L-am cunoscut grațiue lor pe Bors Becker, pe Ayrton Senna…

Și-a crescut copiii frumos.  din păcate, în România, sunt mulți copii de bani gata care nu reușesc să-și găsească un drum un viață și cărora părinții le dau totul. Mi-a făcut plăcere să îmi amintesc de acest moment și m-am emoționat”, a comentat oana Roman despre fostul mare campion la tenis și om de afaceri Ion Țiriac.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Hoția defăimează România – ”delictul de țară” deja legiferat


 

 
 
Close
Close
Închide