Mergi direct la conținut »
Oana Roman, petrecere cu mare fast de ziua ei. "Nu am făcut așa ceva nici la 20, nici la 30 de ani"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, petrecere cu mare fast de ziua ei. "Nu am făcut așa ceva nici la 20, nici la 30 de ani"

Oana Roman, petrecere cu mare fast de ziua ei. „Nu am făcut așa ceva nici la 20, nici la 30 de ani”

Oana Roman organizează o petrecere cu mare fast de ziua ei de naștere. Vedeta împlinește 43 de ani în data de 13 aprilie.

De Dana Aramă,

 

Vedeta vrea să se distreze în stil mare de ziua sa de naștere. Aceasta a pus la cale o petrecere la care a invitat 150 de persoane. Oana Roman a ales cele mai bune preparate pentru invitații săi. De asemenea, la petrecerea sa aniversară atmosfera va fi întreținută de artiști unul și unul.

„Am ales să-mi serbez ziua de naştere într-un salon elegant, frumos, care face parte din compania pentru care eu lucrez. L-am ales pentru că este perfect pentru ceea ce-mi doresc eu. Aceasta va fi cea mai mare petrecere de ziua mea pe care am organizat-o vreodată. Nu am făcut aşa ceva nici la 20, nici la 30, nici la 18 ani. Acum însă se împlinesc 20 de ani de carieră şi 30 de la Revoluţie, când viaţa mea a început din nou, aşa că este un moment deosebit.

Am invitat în jur de 150 de persoane, prieteni, presă, persoane publice din toate domeniile, familia mea, colegii mei de şcoală care-mi sunt alături în continuare. Am stat eu şi m-am gândit că până la 50 de ani nu mai fac nicio petrecere, dar chiar vreau ca asta să iasă perfect.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Chef Florin Tătaru va face pe terasă berbecuţ la proţap, frigărui pe sabie şi multe alte preparate care-ţi lasă gura apă. Pe scenă vor urca Florin Vasilică şi grupul Teleormanul, fetele de la Bambi, Deea Maxer”, a detaliat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

 

Close
Închide
  Close