Mergi direct la conținut »
Oana Roman, schimbare radicală de look. Transformarea i-a luat pe toți prin surprindere. „Dacă tot vine ziua mea și fac super-party…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, schimbare radicală de look. Transformarea i-a luat pe toți prin surprindere. „Dacă tot vine ziua mea și fac super-party…”

Oana Roman, schimbare radicală de look. Transformarea i-a luat pe toți prin surprindere. „Dacă tot vine ziua mea și fac super-party…”

Oana Roman se pregătește intens pentru petrecerea organizată de ziua ei de naștere, când va împlini 43 de ani. Vedeta și-a făcut și o schimbare de look, care o prinde de minune, după cum au sesizat prietenii virtuali.

Oana Roman vrea să arate perfect la acest eveniment și  a mers la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look. Vedeta a renunțat la pletele brunete, în favoarea unui șaten ciocolatiu.

„Dacă tot vine ziua mea și fac super-party, m-am schimbat culoarea (nu mai am părul negru, negru) și mi-am schimbat și extensiile! A ieșit superb și sunt super happy!”, a scris Oana Roman,  pe Instagram.

Oana Roman este o perfecționistă și își dorește ca totul să fie perfect la petrecerea pe care o organizează cu ocazia zilei de naștere, care va fi peste câteva zile. Vedeta împlinește 43 de ani. „Fața mea după o zi de stat cu ochii în laptop și dat zeci de telefoane pentru a organiza petrecerea de ziua mea! Am pus doar un filtru de lumină! Almost 43! #instapic #mylife #almost43 #nomakeup”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor săi din mediul virtual.

Citește și

Comercianți de obiecte vechi, un restaurator și oameni de afaceri vor fi audiați la DIICOT în dosarul „Tezaurul de la Moscova 2”!

 

Close
Închide
  Close