Mergi direct la conținut »
Oana Roman și-a publicat diplomele obținute în Franța. Care este al doilea prenume cu care vedeta apare în acte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman și-a publicat diplomele obținute în Franța. Care este al doilea prenume cu care vedeta apare în acte

Oana Roman și-a publicat diplomele obținute în Franța. Care este al doilea prenume cu care vedeta apare în acte

Oana Roman și-a făut publice diplomele pe care le-a obținut în străinătate. Aceasta a afirmat că, din păcate, acestea nu valorează nimic în România.

Oana Roman și-a făcut studiile în Franța, la cele mai bune școli. Din păcate, diplomele obținute de vedetă în străinătate nu valorează nimic în România, după cum a afirmat vedete într-o postare pe Facebook.

Oana Roman a făcut publice diplomele obținute în Franța. Pe diplomă se poate observa și un amănunt mai puțin cunoscut despre vedetă. Cel de-al doilea prenume al Oanei Roman este Sabina.

„Se tot vorbește despre diplome și impostură zilele astea, într-o tară în care impostura academică este omniprezentă! Diplome de la facultăti care nu au acreditare, doctorate luate pe bani sau prin plagiat și incompetență crasă de la cel mai înalt nivel până la cel mai jos. Nu e de mirare că apar și doctori falși, pentru că avem și academicieni falși și doctoranzi falși și multe alte anomalii inexistente în tări civilizate!

Există enorm de mulți oameni care au”studii superioare” și nu știu să scrie corect gramatical nici măcar o propoziție! 40 la sută dintre copiii din zonele defavorizate sau de la sate sunt analfabeți funcționali! Oameni în cele mai înalte poziții ale statului sunt efectiv semianalfabeți! Și ne mirăm de un escroc din Italia! Really?

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Eu cred că problema cea mai mare este că devenim un popor de semianalfabeți! Și nu văd pe nimeni să facă scandal național din asta! Nimeni nu se agită că 8 din 10 comentarii pe net la orice postare sau articol sunt scrise agramat ! Eu zic că asta e o problemă natională de risc major. Nu ai cum să evoluezi dacă ai o populație majoritar incultă și educată la nivel de sub 4 clase!

Cam așa arată de exemplu niște diplome luate la cel mai înalt nivel academic în Europa! Diplome care în România nu valorează nimic, pentru că nimeni nu vrea să înțeleagă ce muncă și studiu se ascund în spatele acestor 2 hârtii!

Le țin pe perete și mă uit la ele pentru că ele nu au valoare decât pentru mine și au cea mai mare valoare în orice țară adevărat academică din lumea asta! Atât putem! Să nu ne mirăm!”, a comentat Oana Roman în mediul online.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

 

Close
Închide
  Close