Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu le-a luat la puricat pe vedete. Declarații incendiare despre Margherita de la Clejani, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu le-a luat la puricat pe vedete. Declarații incendiare despre Margherita de la Clejani, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu

Oana Zăvoranu le-a luat la puricat pe vedete. Declarații incendiare despre Margherita de la Clejani, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre look-ul unora dintre vedetele din showbiz-ul autohton. Oana Zăvoranu a spus exact ce gândește, fără nicio reținere.

De Dana Aramă,

Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, oana Zăvoranu a comentat pe marginea look-ului pe care îl au vedete precum Bianca Drăgușanu, Margherita de la Clejani și Daniela Crudu.

Despre Margherita de la Clejani, Oana Zăvoranu a spus:

„Mie îmi place familia Clejanilor, nu înțeleg de ce așa buze… La corp este ok. De ce lipitorile alea la ochi? Eu vreau să renunț la tatuajul la sprâncene. Alea sunt lipitori…Îți iei zborul, sunt niște sprâncene care își iau zborul. Eu nu înțeleg de ce și-a făcut ea asta la față”.


„Bianca Drăgușanu îmi e dragă. Buzele la fel, horror. A exagerat, la fund nu a exagerat. La față buzele sunt exagerate. Eu admir fapul că nu și-a bătut joc de ea și intervențiile astea sunt dureroase, sunt niște dureri atroce. A avut foarte multă tenacitate și ambiție să devină din ce am văzut noi la „Din Dragoste”, ceea ce este acum. Barbie, clar.

Dar Barbie alea se purtau când eram noi mici. Păpușa aia Barbie a stricat mințile oamenilor. Nu sunt de acord cu perucile. Părul este de obicei tocat și terminat de la peruci. Ce-i mai rămâne natural? Dinții sunt puși, nasul este făcut, pomeți clar. A stat o bună perioadă în bandaje… foarte complicat. Ce mai este natural, întrebăm?

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Mai bine te duci la o shoppingăreală, îți iei un pantof, o geantă…”, a comentat Oana Zăvoranu despre Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

„Am înțeles că Daniela Crudu și-a făcut o lipoaspirație, ce și-a mai aspirat? Seamănă cu Marga, are și ea niște lipitori mai cuminți. Ce să-și aspire, că e slabă?…

Te cocoșează (n.r. silicoanele), e problemă cu sutienele, nu-ți găsești… nu mai poți să-ți iei bluze XS, că nu poți să bagi baloanele alea”, a afirmat vedeta despre Daniela Crudu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

 

Close
Închide
  Close