Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu și-a cumpărat haine de la second-hand. “Cunoscătorii știu mai bine“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu și-a cumpărat haine de la second-hand. “Cunoscătorii știu mai bine“

Oana Zăvoranu și-a cumpărat haine de la second-hand. “Cunoscătorii știu mai bine“

Oana Zăvoranu este extrem de activă pe contul de socializare, iar atunci când fanii devin curioși și vor să știe cât mai multe lucruri despre ea, vedeta nu ezită să răspundă sincer și fără prea multe rețineri.

De data asta, Oana Zăvoranu i-a recunoscut unei admiratoare că are câteva haine de la second-hand, dar nu oricum, ci nepurtate și unicate.

„Da am câteva, dar „piese” și noi nepurtate de cine a avut obiectul respectiv în străinătate este ceva normal… numai la prințesele din dud aici în România nu se recunoaște, deși pe toate scrie numai second-hand (cunoscătorii știu mai bine) dar în proporție de 99,99% îmi cumpăr haine noi.”, a scris Oana Zăvoranu  pe Instagram.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj dur pe contul de socializare, iar de data asta, bruneta s-a luat pe Instagram de persoanele care postează un anumit tip de content pe social media.

Citește și

Cu 3 stenturi la inimă, Jean Paler încalcă sfatul medicilor, din cauza sărăciei. Muncește mult, nu se odihnește și mănâncă aiurea

Close
Închide
  Close