MENIU CAUTĂ
19 Sep. 2013 12:09 , de Dana Aramă

Oare aşa se menţine în formă CRISTINA RUS? DE METODA ASTA DE SLĂBIT N-AI MAI AUZIT!

Distribuie

Cântăreaţa Cristina Rus este o femeie frumoasă, cu o siluetă armonioasă. Arată foarte bine, semn că are foarte mare grijă de aspectul ei general.
Probabil că pentru a se menţine în formă, vedeta recurge la tot felul de metode. Pe pagina sa de Facebook, blonda a postat o informaţie despre o modalitate de a slăbi ceva mai neobişnuită.
"Zice cineva că dacă fugi mereu să-ţi îndeplineşti visele cu siguranţă o să şi slăbeşti", a postat Cristina Rus pe site-ul de siocializare.

Cine este Cristina Rus

S-a născut pe 21 iunie 1971 la Cluj şi este o solistă româncă. Înainte de a cocheta cu muzica, vedeta a început să lucreze la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. La 15 ani,  blonda cu ochi verzi a fost remarcată la Radio Uniplus şi i s-a propus să fie backing vocals pentru formaţia Desperado. Ulterior, vedeta s-a şi înscris la cursuri de canto la Şcoala de Artă din oraşul natal.  Cristina Rus a activat la mai multe formaţii, după Desperado urmând Sing Sing BB, iar în 2001 a format trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. În urma acestei ultime colaborări, care s-a sfârşit în 2004, artista s-a făcut cunoscută în lumea showbizului. În prezent, cântăreaţa a adoptat o carieră solo. Cristina a lucrat şi în televiziune. Ea a fost  co-prezentatoarea lui Romica Ţociu şi a lui Cornel Palade în emisiunea „EuroTombola”, difuzata la Prima TV, şi a prezentat alături de Smiley, emisiunea „Mega – Clever”. Cristina Rus a realizat un pictorial pentru revista FHM şi a fost desemnată, de mai multe ori la rând, una dintre cele mai sexy femei din România. Solista s-a căsătorit în 2009 cu omul de afaceri Dragoş Balteanu, iar în 2010 a devenit mămica unui băieţel.
Citeşte şi:O VEDETĂ de la noi, ÎNSĂRCINATĂ A DOUA OARĂ. Află CE SEX VA AVEA copilul

ŞOC sau ÎNCÂNTARE? Cum scapă de stres Cristina Rus!

ŞOC sau ÎNCÂNTARE? Cum scapă de stres Cristina Rus!


Citește mai multe despre Cristina Rus pe Libertatea.

Comentarii