Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Oase are probleme la Asia Express. A avut nevoie de intervenția medicului. „Ritmul nu îți permite”

Oase are probleme la Asia Express. A avut nevoie de intervenția medicului. „Ritmul nu îți permite”

Oase este coprezentatorul emisiunii Asia Epress sezonul 3 și marele câștigător al sezonului trecut. Chiar dacă se află departe de România, colegul Ginei Pistol își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

De Livia Lixandru,

Acesta a povestit cum decurg filmările la celebrul Vulcan Pinatubo și cu ce probleme s-a confruntat în timpul competiției.

„Rolul meu este să le arăt celor de acasă locurile spectaculoase în care noi ajungem și oamenii pe care îi întâlnim în călătoria noastră. Pinatubo nu avea cum să nu fie pe harta Asia Express, așa că am petrecut acolo aproape o zi întreagă, locul este absolut spectaculos.

Nu mi-am dat însă seama că soarele e permanent cu ochii pe mine. În Filipine e o căldură pe care mi-e greu să v-o descriu.

E foarte, foarte, foarte cald. Pe parcursul filmării, cu toată adrenalina de rigoare (da, am parte de adrenalină și sezonul ăsta, doar că e de un alt fel), nu mi-am dat seama că m-am prăjit la propriu. Seara însă au început frisoanele și mersul constant la baie.

Am ținut-o așa toată noaptea, am avut nevoie și de intervenția medicului din echipă, că nu prea era de glumă. Eram și mai panicat la gândul că a doua zi aveam din nou filmare, iar aici nimic nu poate fi amânat, ritmul nu îți permite. Cu toate astea…Oasia Express continuă”, a povestit Oase, potrivit Spynews.

Close
Închide
  Close