Mergi direct la conținut »
Obama despre Jay Z la includerea în Songwriters Hall of Fame: Avem soţii care sunt mult mai puternice decât noi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Obama despre Jay Z la includerea în Songwriters Hall of Fame: Avem soţii care sunt mult mai puternice decât noi

Fostul președinte al SUA, Barack Obama a fost cel care a ținut discursul de prezentare a rapperului Jay Z la includerea acestuia în Songwriters Hall of Fame, scrie People.

Jay Z a devenit primul rapper care a fost inclus în Songwriters Hall of Fame din Statele Unite, iar mesajul de introducere a acestuia a fost transmis de Barack Obama. Fostul președinte nu a fost prezent la ceremonie, transmițând un mesaj video. Și rapperul a abesntat de la ceremonie, întrucât soția sa, Beyonce așteaptă să nască în orice moment, iar premiul său a fost ridicat de Jon Platt, preşedinte-director general al companiei Warner/Chappell Music.

Obama a spus în discurs că el rapperul se înţeleg reciproc pentru că au foarte multe lucruri în comun. ”Îmi place să cred că domnul Carter şi eu ne înţelegem reciproc. Nicio persoană care ne-a întâlnit când eram mai tineri nu s-ar fi aşteptat ca noi să fim unde suntem astăzi”, a spus Barack Obama. Fostul președinte a continuat spunând că: ”Amândoi ştim cum este să nu avem un tată alături, cum este să nu ai foarte multe la începutul vieţii, şi să cunoşti persoane care nu au avut aceleaşi şanse pe care le-am avut noi. Aşa că încercăm să deschidem acele uşi, astfel încât să le fie mai uşor celor care vin după noi să reuşească, de asemenea”.

Din speechul lui Obama nu puteau lipsi glumele, astfel că a vorbit și despre cele două femeile din viaţa lui şi a rapperului: ”Jay şi cu mine suntem îndrăgostiţi de fiicele noastre, deşi s-ar putea ca el să mă întreacă odată ce vor sosi gemenii săi. Şi să fim serioşi, amândoi avem soţii care sunt mult mai puternice decât noi”.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Fostul preşedinte a mărturisit chiar că s-a inspirat dintr-o melodie a lui Jay Z în unul dintre discursurile sale politice. ”Ca voi toţi, sunt un fan, şi îl ascult pe Jay încă de când eram un tânăr senator de stat. M-am inspirat din versurile lui pentru a îmi încheia discursul la Selma. Am făcut o referire la melodia «My First Song» când finalizam discursul privind Starea Uniunii. Sunt destul de sigur că sunt primul preşedinte care a ascultat muzica lui Jay Z în Biroul Oval. Asta s-ar putea schimba la un moment dat, dar sunt destul de sigur că în prezent este adevărat”, a mai spus Barack Obama.

Includerea în Songwriters Hall of Fame este una dintre cele mia importante distincții pe care le poate primi un artist din lume. Printre artiştii incluşi în Songwriters Hall of Fame în anii trecuţi se află muzicieni precum Marvin Gaye, Bob Dylan, Dolly Parton, Bruce Springsteen şi Michael Jackson.

Close
Închide
  Close