MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 08:47

Olga Tudorache a fost părăsită de un actor celebru. A lăsat-o pentru o franțuzoaică

Distribuie

Marea doamnă a teatrului românesc a avut o poveste de viață impresionantă. Olga Tudorache a fost părăsită de un actor celebru.

Olga Tudorache a murit la vârsta de 88 de ani. Lumea teatrului este mai săracă, după ce marea actriță s-a stins. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. Olga Tudorache, despre moartea căreia a vorbit și Tamara Buciuceanu Botez, era internată la Spitalul Elias, la Terapie intensivă.

S-a născut la 11 octombrie 1929, în Oituz, Bacău. A şovăit între muzică, teatru şi dans înainte de a alege teatrul. A jucat din 1951 pe scenă. A absolvit Institutul de Teatru, la clasa Moni Ghelerter şi Marioara Voiculescu, cu rolul Veta din spectacolul cu piesa„O noapte furtunoasă” de I.L.Caragiale.

Olga Tudorache a încercat tot timpul să își ferească viață personală de fani și presă. De aceea, puțină lume cunoaște amănunte despre omul Olga Tudorache. În 1960, era o actriță superbă, cu o ținută aristocrată. Un actor frumos s-a îndrăgostit de ea, s-au căsătorit și au avut împreună un băiat.

Cristea Avram era nemulțumit că i se atribuiau roluri de june-prim și nu din cele de profunzime. Căsătoria cu Cristea Avram a durat până în 1966, când acesta s-a îndrăgostit de o mare vedetă internațională, frantuzoiaca Marina Vlady, venită în România pentru a filmă în coproducția româno-franceză ”Steaua fără nume” (1966). Cristea Avram a părăsit țara pentru noua sa dragoste, însă povestea lor de iubire nu a durat prea mult. La rândul sau, Avram a fost părăsit, apoi s-a mutat din Franța  în Italia, unde a murit în 1989, de cancer.

Olga Tudorache a povestit despre fiul sau că este cel mai mare succes al ei.

”Cel mai mare succes din viață mea, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viață mea. este băiatul meu, pe care l-am avut cu actorul Cristea Avram. Și aici am avut noroc. Eu nici n-am știut când a trecut prin școală și el a fost mereu șef de promoție. Sunt minunați amândoi, și el, și nepotul meu, fiul lui, care a împlinit acum trei ani (n.r. interviul era în 2000). Succesele cele mai mari le-am avut în viață, nu pe scena”, spunea Olga Tudorache, potrivit bzi.ro.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Citește mai multe despre cristea avram, marina vlady, olga tudorache și sot pe Libertatea.

Comentarii