MENIU CAUTĂ

Olimpia Panciu şi Mircea Romcescu s-au întors definitiv în ţară!

Distribuie

În urmă cu 23 de ani, Olimpia Panciu nu ar fi vrut să plece din ţară, iar azi, tot ea nu ar fi vrut să se întoarcă definitiv în România. A făcut-o însă la îndemnul soţului ei, cantautorul Mircea Romcescu, fratele lui Adrian Romcescu. Ei au mai avut o tentativă de revenire în ţară în 2009, când au concurat la Festivalul Mamaia, însă aceasta nu s-a concretizat.
Cei doi artişti, plecaţi din ţară din 1988, şi-au cumpărat o casă în Danemarca din banii pe care i-au câştigat ea ca desenator, iar el ca şi compozitor.
Reîntorşi recent la Bucureşti, cei doi şi-au deschis un studio muzical şi au înfiinţat o şcoală de muzică pentru copii. Mai mult, Olimpia, care e specialistă în portrete în creion, vrea să practice această meserie şi în România.

Olimpia Panciu şi Mircea RomcescuAşa arătau pe când făceau furori cu melodiile lor

Olimpia Panciu şi Mircea Romcescu aveau mii de fani în anii 70 – 80, iar piesele şi chipurile lor erau cât se poate de celebre. Îţi mai aminteşti cum arătau în urmă cu 30 de ani?

Primul portret în creion, pentru fiul Iulianei Marciuc

Prezentă în emisiunea ”Confesiuni” de la TVR 2, Olimpia Panciu a lansat prima propunere ”de afacere”. Ea i-a cerut prezentatoarei Iuliana Marciuc să îi dea o fotografie cu fiul ei, David, pentru a-i face puştiului un portret în creion, cum numai ea ştie.
Ascultă unele dintre cele mai frumoase melodii ale celor doi:
Comentarii