MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 20:40

Corina Bud a purtat doar o inimă pe fund, la Elle Style Awards. Ținută îndrăzneață pe covorul roșu!

Distribuie

Corina Bud a purtat doar o inimă pe fund, la Gala Elle Style Awards. Artista a avut cea mai îndrăzneață apariție pe covorul roșu, în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Corina Bud a fost prezentă la Gala Elle Style Awards 2017, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, miercuri 6 decembrie.

Corina Bud, mai sexy ca niciodată

Interpreta s-a îmbrăcat în stilu-i caracteristic, purtând doar o inimă pe fund  și reușind să atragă privirile tuturor. Printre invitați se numără Andra și Cătălin Măruță, Simona Halep, Antonia și Alex Velea și mulți alții.

Revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete au fost premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la împlinirea a 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruiaau fost premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

Citește și

EXCLUSIV / ”Mascatului” atacat cu sabia de un interlop i-au fost pompați doi litri de sânge. La căpătâiul polițistului care e în comă stă, zi și noapte, soția acestuia

Citește mai multe despre Corina Bud și Gala Elle Style Awards pe Libertatea.

Comentarii