MENIU CAUTĂ

Ozana Barabancea e la un pas de depresie din cauza mutilării suferite: „Mă uit la pozele mele şi plâng”

Distribuie

Cântăreaţa Ozana Barabancea vrea să îi dea în judecată pe cei care sunt vinovaţi de mutilarea ei, în urma unor injecţii pentru hidratarea tenului. Ozana se uită la pozele pe care le-a făcut anul trecut şi plânge, disperată fiind că faţa ei nu va mai arăta ca înainte de tratament.

4680-334197-11ozanafata.jpg”Mă uit la pozele mele şi plâng. Nu îmi vine să cred cât de bine arătam atunci şi în ce hal am ajuns după o injecţie. Sunt distrusă psihic după această experienţă”, ne-a spus, ieri, Ozana Barabancea, prima cântăreaţă de operă din România care a realizat un pictorial incendiar, anul trecut.

Mai mult, cântăreaţa e decisă să apeleze la tribunal pentru ca aceia care au mutilat-o să plătească.

”Mă voi adresa instanţei de judecată, deoarece doresc să trag un semnal de alarmă faţă de astfel de accidente medicale. Consider că responsabilii trebuie să suporte consecinţele faptelor comise. Această 4680-334198-11lib.jpgsituaţie nu trebuie tratată cu uşurinţă, pentru că poate să afecteze sănătatea fizică şi cea psihică”, ne-a mai spus Ozana Barabancea, care a mărturisit că deja a făcut o serie de teste clinice pentru a vedea dacă e cumva alergică la vreuna dintre substanţele folosite în tratamentul de înfrumuseţare care i-a distrus faţa.

Tot cântăreaţa ne-a spus că, imediat după ce a fost mutilată, a avut probleme şi cu contractele care trebuiau onorate, fiindu- i ruşine să se afişeze pe scenă cu figura desfigurată.

Comentarii