Mergi direct la conținut »
Ozana Barabancea i-a cerut fiului ei să facă studiile în Anglia, însă a refuzat. „Mi-a spus de multe ori”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ozana Barabancea i-a cerut fiului ei să facă studiile în Anglia, însă a refuzat. „Mi-a spus de multe ori”

Ozana Barabancea i-a cerut fiului ei să facă studiile în Anglia, însă a refuzat. „Mi-a spus de multe ori”

Ozana Barabancea este mândră de cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, despre care spune că sunt două persoane extrem de puternice și cu personalitate. Artista a recunoscut că nu le impune nimic acestora, însă are încredere în deciziile lor.

„Eu pot doar să le sugerez ce să facă. Nu pot să îi oblig cu nimic. Andrew, fiind născut în Anglia, i-am sugerat să facă studiile acolo. Nu a vrut. A preferat România. Eu doar i-am arătat nişte poteci, nişte posibilităţi, el a ales. Mi-a spus de multe ori să am încredere în el, că ştie foarte bine ce face. Gloria, în schimb, o să alineze naţiuni întregi. Este puternică, înţeleaptă şi nu o poţi manipula sub nicio formă. Are o forţă interioară, care pe mine m-a copleşit”, i-a spus Ozana, lui Mihai Morar, la „Răi, da buni”.

La o zi după ce fiul ei a absolvit liceul, Ozana Barabancea a transmis un nou mesaj pe contul de socializare, în care își exprimă iubirea totală pentru cei doi copii. Artista a avut un mesaj important pentru Andrew, la final de clasa a 12-a.

Citește și

Mihai Grama, designerul scaunului papal: «Nimeni nu s-a așezat pe el, nu am făcut genul ăsta de glumă, pentru că este dedicat unei personalități»

 

Close
Închide
  Close