Mergi direct la conținut »
Ozana Barabancea s-a trezit cu poprire pe salariu. Artista e foc și pară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ozana Barabancea s-a trezit cu poprire pe salariu. Artista e foc și pară

Artista lirică Ozana Barabancea este supărată tare după ce s-a trezit cu propriere pe salariu din cauza unei amenzi.

De Dana Aramă,

Ozana Barabancea le-a împărtășit fanilor ei de pe internet situația prin care trece. Artista lirică are de umblat pe la direcțiile de taxe și impozite din cauza unei amenzi, pe care afirmă că a plătit-o, dar cu toate acestea s-a trezit cu poprire pe salariu.

„ROMÂNIE, Tristă Glie!!!!
 Eu îmi iubesc țara, dar sunt foarte revoltată!!!
 Este inadmisibil să nu existe un sistem unic de plăți pentru amenzi! Am plătit o amendă în ziua aceea, 2 septembrie , 2016 la Bacău și acum m-am trezit cu poprire pe salariu ! Azi mă plimb la Taxe și Impozite locale, am demonstrat într-o oră, pierzând timpul , sunând la Focșani, la Bacău, pe firul istoric și am dat de chitanță!

Sunt amenzi plătite și necentralizate! Cine dorește așa ceva ? Sistemul public este deficitar! Acum stau și caut, sun, scormonesc, cercetez, iau toate sursele la rând să caut dovezi că am plătit amenzile în timp util ! ???????”, a explicat Ozana Barabancea pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ozana Barabancea este o artistă lirică pe care publicul telespectator o cunoaște și din postura de jurat la emisiunea Te  cunosc de undeva, care a fost difuzată la Antena 1. În ultima perioadă, Ozana Barabancea a slăbit extraordinar de mult peste 40 de kilograme. Mândră de noua ei siluetă, Ozana Barabancea se afișează tot mai des în fața admiratorlor ei în ținute tot mai sexy.


Citește și: VIDEO. Ambasadorul Israelului la București: „Și România este în raza rachetelor Iranului”


 

Close
Închide
  Close