Mergi direct la conținut »
Ozzy Osbourne face psihoterapie în fiecare zi. Care este starea solistului de la Black Sabbath
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Ozzy Osbourne face psihoterapie în fiecare zi. Care este starea solistului de la Black Sabbath

Ozzy Osbourne face psihoterapie în fiecare zi. Care este starea solistului de la Black Sabbath

Ozzy Osbourne a avut un an greu, suferind o accidentare care l-a făcut să-și amâne turneul programat pentru 2019. Soția solistului trupei Black Sabbath a mărturisit că rockerul a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste această perioadă. 

De Andreea Radu,

”A început cu gripă, care a evoluat în bronşită şi apoi în pneumonie. A fost spitalizat, a fost externat şi era pe cale de recuperare. S-a trezit în miez de noapte să se ducă la toaletă şi la întoarcere s-a împiedicat de covorul de sub patul nostru şi a căzut pe colţul noptierei, care e din sticlă. A lovit-o cu putere. A fost transportat la spital”, a povestit Sharon Osbourne despre soțul ei, potrivit Agerpres.

Sharon a mai declar la emisiunea ”Loose Women” de la ITV că după aceste incidente, Ozzy a avut probleme cu gâtul şi a trecut prin două operaţi.

„Acum se recuperează, mulţumesc lui Dumnezeu, însă trebuie să lucreze în fiecare zi cu psihoterapeutul. A suferit îngrozitor, iar durerea lui vine de la faptul că nu se simte bine stând în casă. Vrea să se întoarcă la lucru, cu trupa lui, aşa că tânjeşte. Marea provocare nu vine de la răni, ci de la starea sa de spirit”, a adăugat soţia rockerului.

Întrebată dacă îşi face griji că soţul ei ar putea deveni dependent de analgezice, ţinând cont de antecedentele sale legate de abuzul de substanţe, Sharon a dat asigurări că ”el a scăpat de toate astea” şi foloseşte doar ulei CBD, extras din cânepă.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, a anulat toate concertele pe care trebuia să le susţină în 2019, acestea fiind reprogramate începând din februarie 2020. El a fost nevoit să suporte o operație chirurgicală recent după ce a căzut destul de tare. Căzătura i-a agravat o rană mai veche suferită în 2003 într-un accident de ATV.

Foto: HEPTA


Ghid de Bookfest 2019. Ce cărți lansează și ce reduceri pregătesc editurile românești


 

Close
Închide
  Close