MENIU CAUTĂ

Pastorul care a pipăit-o pe sân pe Ariana Grande dă explicații. Ce spune despre gestul indecent pe care l-a făcut | FOTO&VIDEO

Distribuie

Pastorul care a pipăit-o pe sân pe cântăreața Ariana Grande la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin a dat explicații pentru gestul pe care l-a făcut.

Ariana Grande a participat la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin, care a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. La ceremonie, tânăra artistă i-a adus un omagiu celebrei cântărețe americane, însă a avut parte și de un moment neplăcut, care a ajuns în toată presa internațională.

Ariana Grande a fost pipăită de pastorul Charles H. Ellis III chiar în timp ce se afla pe podium.

După ce gestul lui a făcut înconjurul lumii, pastorul Charles Ellis a dat explicații despre gestul său, considerat total nepotrivit.

„Nu m-am gândit niciodată că urma să ating sânul cuiva”, a declarat pastorul pentru presa americană.

Acesta a recunoscut, de asemenea, că, probabil, a „depăşit limitele” prin acel gest.


„Eu îmbrățișez toți artiști, indiferent că sunt bărbați sau femei”, a mai afirmat el.
„Când am văzut că Ariana Grande făcea parte din program, am crezut că era o nouă opţiune înscrisă în meniul de la Taco Bell”, a declarat Charles Ellis, făcând referire la un lanţ de restaurante de tip fast-food, cu specific mexican din SUA.

FOTO: capturi Youtube; Hepta


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”


 

Citește mai multe despre Aretha Franklin, Ariana Grande, inmormantare, Pastor și pipaita pe san pe Libertatea.

Comentarii