MENIU CAUTĂ

Pe Andreea Bănică o știe toată lumea, dar să vezi cum arată sora ei!

Distribuie

Andreea Bănică este cunoscută de întreg publicul din România. Este prezentă pe scena muzicală de ani de zile și are numeroși fani. Dacă pe ea o știe toată lumea, nu același lucru se poate spune despre sora ei, Ramona.

Cântăreața Andreea Bănică, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei, are o soră pe care foarte puțini o știu. Este vorba de Ramona, care nu seamănă deloc cu artista. Sora vedetei va putea fi văzută vineri, 8 iulie, la TV, la emisiunea „Plasa de stele- Răzbunarea vedetelor”, de la Antena 1, începând cu ora 20:30.

Sora Andreei Bănică este roșcată și o persoană extrem de discretă.

IMG_9939

IMG_9955

În prima ediție a show-ului „Plasa de stele – Razbunarea vedetelor”,  prezentată de Dan Negru, cele dintâi „victime” ale sezonului vor fi Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănica. Farsele le vor fi facute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. Cum vor reactiona Anda și Ramona în neașteptata și ciudata situație în care vor fi puse, telespectatorii vor vedea vineri seara.

IMG_9993

În acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra în competiție, în fiecare ediție, pentru trofeul „Negrul de Aur”, ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Catalin Bordea și Dorian Popa. Aceștia vor decide, pentru fiecare farsă în parte, care vedetă și-a intrat cel mai bine în rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-nouțe toate, au fost filmate la mare, în Deltă și în București.

 

Citește mai multe despre ramona pe Libertatea.

Comentarii