De Cristiana Trifu,

Vremea de afară ne duce cu gândul la mare şi la plajă şi pentru a arăta bine în bikini primul MasterChef al României recomandă un preparat fresh. Iată mai jos reţeta gustoasă şi sănătoasă pe care Petru Buiuca a pregătit-o rapid.
Salată cu miez de lapte
– spanac proaspăt
– andive
– mix rollo roşu (salată roşie)
– morcov
– miez de lapte cu sare sau natur varianta pahar
– cârnăciori picanţi
-roşii cherry
– sos de muştar
Salata noastră este fresh, rapidă, hrănitoare şi gustoasă! Folosim spanac proaspăt, mix rollo roţu, morcov fresh, andive fresh precum şi miez de lapte cu sare sau natur varianta mai mare. Aici ne încăpăţânăm şi putem să le arătăm oamenilor că şi varianta mare o putem folosi aşa, chiar rezistă acele discuri care reiese din tăierea unei bucăţi întregi. Nu uităm să aducem o tentă bărbătească unei salata deja ademenitoare: aciditatea roşiilor cherry precum şi o carne maturată bine de tot sau cârnăciori picanţi, să trezim spiritul nostru fresh şi latin!
Cine este Petru Buiuca?
Petru Buiuca are 23 de ani şi a crescut în Constanţa. El locuieşte în prezent în Bucureşti, unde a venit odată cu admiterea la o facultate cu profil economic, se arată pe site-ul masterchef.protv.ro.
Petru lucrează ca office manager la un birou de arhitectură. Cu toate acestea, gătitul este marea sa pasiune. Spune că întotdeauna i-a plăcut să gătească şi îşi aminteşte că la vârsta de 5 ani se ducea în bucătărie şi îşi ajuta tatăl la gătit.
Când avea vârsta de 9 ani şi mamei sale i-a fost rău, Petru s-a văzut nevoit să o ajute şi a încălzit lapte pentru ea. Deşi aragazul i se părea un monstru, a încălzit laptele şi i-a pus şi scorţişoară, devenind astfel eroul mamei lui. De atunci, spune Petru, nu a mai ieşit din bucătărie.
A învăţat să gătească singur şi mărturiseşte că îşi doreşte ca în curând să mănânce şarpe, homar gigant şi tarantule. Găteşte orice şi spune că în momentul în care vede ingredientele îi vin în minte multe reţete. Petru mai spune că iubeşte atât de mult gătitul încât şi noaptea visează că scrie reţete.
Cel mai mult îi place să gătească preparate cu şofran. „‘MasterChef’ pentru mine înseamnă, în sfârşit, locul în care văd oameni pasionaţi de mâncare, de inovaţie în bucătărie, oameni care să îşi lase sufletul în farfurie şi să îl împărtăşească celorlalţi, oameni care vor să se autodepăşească în bucătărie”, mai spune Petru.

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea