Mergi direct la conținut »
Poartă aparat dentar la 46 de ani! Daniela Györfi se tunează din nou
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Poartă aparat dentar la 46 de ani! Daniela Györfi se tunează din nou

Poartă aparat dentar la 46 de ani! Daniela Györfi se tunează din nou

De Andreea Archip,

După ce a observat schimbări radicale la mai multe colege de breaslă care au căpătat ca prin minune dinţi albi şi strălucitori, Daniela Györfi s-a hotărât să facă o investiţie serioasă. Aşa că a ajuns, vara trecută, la stomatolog şi a aflat că înainte de a-şi pune faţete trebuie să se supună unui tratament. Deşi iniţial a fost uşor reticentă la sfatul doctorului, ulterior cântăreaţa s-a gândit că nu e un capăt de ţară.
“De două luni mi-am pus aparat dentar. Recunosc că m-am speriat când am auzit şi am zis că poate voi arăta ca Betty cea urâtă, personajul dintr-o telenovelă. Dar este OK, pentru că este transparent şi aproape că nici nu îl observi. Parcă sunt în adolescenţă şi port aparat dentar”, ne-a povestit artista.

8.000 de euro pentru faţete dentare

După ce dinţii ei vor ajunge în poziţia corespunzătoare, cântăreaţa va scoate din buzunar în jur de 8.000 de euro pentru faţete şi alte proceduri – de exemplu implant dentar – astfel încât zâmbetul ei să fie unul atrăgător.
“Trebuie să mă îngrijesc şi să arăt cât se poate de bine. Eu nu beau, nu fumez, dar nu am dinţii albi. O dantură sănătoasă şi frumoasă parcă te întinereşte”, este convinsă Daniela Györfi.
Artista vrea să sfideze vârsta (luna viitoare va împlini 47 de ani) şi să îşi supună trupul şi faţa la o serie de tratamente de înfrumuseţare, pentru a arăta bine la concerte. De asemenea, ea are grijă la alimentaţie şi face mişcare, reuşind să nu aibă fluctuaţii de greutate.

Close
Închide
  Close