Mergi direct la conținut »
Povestea celei mai cunoscute melodii a lui Bodo - "Cerul". "Oamenii poate au impresia că sunt transpirat, dar de fapt mie îmi dau lacrimile" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Povestea celei mai cunoscute melodii a lui Bodo - "Cerul". "Oamenii poate au impresia că sunt transpirat, dar de fapt mie îmi dau lacrimile" | VIDEO

Povestea celei mai cunoscute melodii a lui Bodo – „Cerul”. „Oamenii poate au impresia că sunt transpirat, dar de fapt mie îmi dau lacrimile” | VIDEO

Solistul trupei Proconsul a explicat ce poveste tristă și câtă suferință se ascunde în spatele uneia dintre cele mai cunoscute melodii ale sale - "Cerul".

De Dana Aramă,

„Cerul” este una dintre melodiile emblematice ale trupei Proconsul. Bodo, solistul formației, a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, care este de fapt povestea hit-ului fredonat de multă lume.
Artistul a scris piesa în amintirea mamei sale care a murit când el avea doar 21 de ani.
„Am pierdut-o pe mama în 1989. Aveam doar 21 de ani atunci și a fost un moment teribil, am fost dărâmat. Încet-încet, cu ajutor de Sus, am reușit însă să trec cu bine peste asta, fără să pățesc alte rele, dar vă dați seama că mama a rămas pentru totdeauna în inima și în sufletul meu.

Piesa „Cerul” a fost făcuta pentru mama mea, ei îi este dedicată. Am plâns de multe ori pe melodia asta și încă o mai fac. Oamenii poate au impresia că sunt transpirat, dar de fapt mie îmi dau lacrimile. Îmi aduc aminte de ea, de felul în care zâmbea și de cum mă privea. Nimeni nu o va putea înlocui niciodată în inima mea”, a declarat Bodo.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Close
Închide
  Close