Mergi direct la conținut »
Practici șocante în biserica în care a slujit Cristian Pomohaci. "Se tăvăleau pe jos, își smulgeau părul, leșinau"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Practici șocante în biserica în care a slujit Cristian Pomohaci. "Se tăvăleau pe jos, își smulgeau părul, leșinau"

Practici șocante în biserica în care a slujit Cristian Pomohaci. „Se tăvăleau pe jos, își smulgeau părul, leșinau”

Noi dezvăluiri halucinante ies la iveală despre preotul-cântăreț Cristian Pomohaci, cel care a fost implicat într-un imens scandal sexual cu minori.

De Dana Aramă,

Cristian Pomohaci a ajuns în centrul atenției după ce s-a aflat că a abuzat un minor. Ulterior, noi detalii incendiare despre acesta au ieșit la iveală.

Cristian Pomohaci, care este interpret de muzică populară și despre care a făcut mărturisiri și fosta sa soție, vrea să redevină preot în ciuda scandalului în care este implicat.

Parapsihologul Alina Albert a fost martora unor proceduri șocante la biserica din Moșuni unde a slujit Cristian Pomohaci.

„Da, l-am cunoscut, din nefericire. În 2007 am însoțit pe cineva acolo la Moșuni. Avea o privire extrem de tăioasă, metalică și o siguranță de sine, ca și cum face ce vrea din tine. Avea o putere asupra oamenilor. Oamenii asistau la un ritual obscur (…) Nu mi-a plăcut nici interacțiunea cu părintele și tot ce se întâmplă acolo nu avea legătură cu credința ortodoxă. Biserica era arhiplina. Slujba începea undeva seara și se termina spre dimineață.

Era o slujbă , dar oricum era foarte greu să înțeleg ceva din slujba aia… Trebuia să te supui unui ritual, să cumperi lumânări, le duceai înapoi, erau foarte multe lumânări. M-au pus să cumpăr 40-50 de lumânări, trebuia să le aprinzi într-un anumit loc, venea o femeie și le lua pe partea cealaltă.

Nu știu dacă era exorcizare, știu că erau niște femei care țipau pe acolo în momentul în care preotul ieșea din altar. Se tăvăleau pe jos, își smulgeau părul, leșinau…”, a povestit Alina Albert la emisiunea moderată de Dan Capatos la Antena 1.


Citește și: Cine sunt primii pușcăriași care au plecat acasă. ”Au fost eliberați deținuții periculoși pentru societate, recidiviști, cu furturi și tâlhării”


 

Close
Închide
  Close