Mergi direct la conținut »
Cristian Pomohaci a pus un copil să îi facă sex oral
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cristian Pomohaci ar fi pus un copil să îi facă sex oral. “Aveam 13 ani. M-a violat”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Marți, 05 septembrie 2017, 17:00

Acuzații grave la adresa lui Cristian Pomohaci, care ar fi pus un copil să îi facă sex oral. Dezvăluirile halucinante au fost făcute chiar de cel abuzat. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, care a povestit cum a fost violat de preotul Cristian Pomohaci. Bărbatul și-a întemeiat o familie, este tatăl a trei copii, însă susține că trauma din copilărie pe care i-ar fi provocat-o părintele îl marchează și acum.

Ad placeholder

Abuzurile ar fi avut loc în urmă cu 15 ani, în casa parohială din localitatea mureșeană Moșuni, unde mai mulți copii săraci lucrau la ferma de animale a preotului Cristian Pomohaci, informează Ziardecluj.ro.

Pe atunci, Cristian Bota avea 13 ani. Băiatul provenea dintr-o familie numeroasă cu nouă copii. O soră mai mare a decis să-l ducă în satul Moșuni ca să lucreze pe moșia preotului Pomohaci. Timp de doi ani, Cristian ar fi fost supus unor perversiuni sexuale și violuri, care ar fi avut loc în dormitorul preotului. Bărbatul își amintește că, în fiecare seară, părintele chema în camera sa alt tânăr.

„Eram la masă, mâncam sau ceva de genul ăsta, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!». Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Diseară vii să mă vezi un pic!». Reporter: “Și copiii aceia ieșeau dimineața din dormitor, da? De la părintele Pomohaci?” Cristian Bota: “Da, exact!”, a mărturisit Cristian Bota, care este tatăl a trei copii.

Cristian Pomohaci a pus un copil să îi facă sex oral. Abuzurile ar fi avut loc pe moșia sa

Deși avea, pe atunci, doar 13 ani, Cristian susține că și-a dat seama că și alți copii erau supuși abuzurilor.

“Într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram în pantaloni scurți și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!». A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-odată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-odată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!»”, a mărturisit bărbatul.

Cristian Bota a vorbit despre prima oară când ar fi fost abuzat sexual de preotul Cristian Pomohaci.

“În mare, au fost câteva zile după ce mi-a zis: «Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!». După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!». Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic!”, și-a amintit bărbatul.

Tânărul, care locuiește acum în Franța, a precizat că avea 13 ani când a fost violat.

Reporter: Ați fost violat la 13 ani, da? Cristian Bota: La 13 ani, da! Reporter: De către Cristian Pomohaci, da? Cristian Bota: Exact! Exact! Reporter: Și s-a comportat violent în momentul în care a efectuat actul sexual? Cristian Bota: Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot! Reporter: V-a obligat să faceți anumite perversiuni sexuale? Cristian Bota: Da! … Chiar și o felatie!, a mărturisit Cristian Bota.

Potrivit sursei citate, Cristian Bota s-a hotărât să rupă tăcerea, după ce și alte victime au vorbit despre abuzurile la care ar fi fost supuse de Cristian Pomohaci. Flaviu, un tânăr care locuiește în Germania, a făcut publică o înregistrare cu Cristian Pomohaci, în care preotul ar fi vrut să-l plătească pentru a întreține relații sexuale cu el.

Ad placeholder

Potrivit sursei citate, Cristian Bota s-a hotărât să rupă tăcerea, după ce și alte victime au vorbit despre abuzurile la care ar fi fost supuse de Cristian Pomohaci.

„Dânsul nu ar mai trebui să mai fie preot! Un preot nu poate să facă așa ceva! Pentru mine nu e un preot! Și, în același timp, cu cât trece mai mult timp, cu atât îmi dau mai mult seama! Când eram acolo, micuț, eram prostit, normal! Eram tânăr și el profită de momentele astea, el profită!”, a conchis bărbatul.

sursă foto: Ziardecluj.ro


Citește și Un preot din Timiș a rămas fără permis. Viteza uluitoare cu care a condus Episcopul vicar al Timișoarei


 

„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
PARTENERI - GSP.RO
„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close