MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2014 12:34

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | DARONE şi Amanda Wilson lansează single-ul „Believe in You””

Distribuie

Single-ul ”Believe in You” este compus de catre Darone, Amanda Wilson si Thomas Kent, iar lyric-video-ul este realizat de echipa Royal Dot.
„De la inceput mi-am spus ca o singura persoana poate sa cante aceasta piesa, aceea era Amanda Wilson. I-am urmarit cariera inca de pe vremea colaborarii cu Freemasons, iar prezenta ei era absolut necesara. Totul a decurs foarte natural, i-am trimis un draft, iar dupa 3 zile aveam deja varianta finala. Entuziasmul a fost acolo pe tot parcursul procesului, asta se aude si in timp ce asculti, e o melodie pozitiva”, declara Darone.
”M-am indragostit de piesa, inca de la prima ascultare si ma inspira foarte mult. Vibe-ul are influente tropicale, intr-un stil foarte pozitiv, si abia astept ca oamenii sa asculte si sa se bucure de piesa”, declara Amanda Wilson.
Darone si-a inceput cariera in anul 2008, cand a lansat piesa ”The Time Has Come”. Tot de atunci a inceput sa compuna piese pentru artisti ca Heaven, Glance, Giulia, Mandinga, Ryan&Radu, Dj Project, Kaira. Scena muzicii clubbing a cucerit-o cu piese ca ”Insomnia”, ”Youre My Lover”, ”I Am Alive”, iar in 2014 a lansat un remix pentru track-ul ”Revolution”, semnat Markus Schultz.
Amanda Wilson, un nume celebru in muzica internationala, a cucerit topurile dance din UK de-a lungul timpul si a colaborat cu Tim Berg (AVICII) si Samuele Sartini, pentru hitul ”Seek Bromance”, in 2010, si a fost invitata de catre Tiesto sa se alature proiectului World AIDS Day Tiesto Dance Album, material discografic dedicat actelor de caritate. De asemenea, Amanda a lucrat alaturi de Roger Sanchez, Thomas Gold, Nick Bridges (BodyRox), Dim Chris, Kalwi & Remi.

Comentarii