MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2015 08:30

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Oliver – ”Come back”

Distribuie

Cunoscutul solist dar şi profesor de canto revine în atenţia fanilor cu o nouă piesă. Oliver a lansat melodia „Come Back”, a cărei muzică este semnată de Sandu Nicolae (Nixel) şi Raoul Russu pe textul lui Simon Lajos Levente.
Lucrul la această piesă a început în luna ianuarie şi a trecut prin multe variante până a ajuns în varianta finală prezentată astăzi.
„Am încercat să redau cât mai fidel sentimentele oamenilor care trec prin clipe grele în viaţa persoanală şi care ajung să se roage de partenerul de viaţă să nu îi părăsească” ne-a declarat Oliver.
Este un mesaj simplu de a te întoarce la prima iubire sau la adevărata iubire pe care fiecare încearcă să o trăiască şi să o găsească în această viaţă. Piesa este însoţită şi de un clip de imagine realizat de Daniel Ene. Odată lansată melodia va intra şi în cursa pentru Eurovision 2016. Cei care urmăresc videoclipul pot observa şi masca pe care solistul o poartă cu el pe tot parcursul filmării. „Masca e personificarea celei dragi pe care am pierdut-o la un moment dat”, a spus artistul.

Comentarii