MENIU CAUTĂ
06 Oct. 2014 10:15 , de Madalina Ciodaru Burada

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Rolla Sparks și Oana Radu LANSEAZĂ PIESA „FĂRĂ GLAS” | VIDEO

Distribuie

Single-ul "Fără glas", colaborarea dintre Rolla Sparks și Oana Radu, evidențiază o poveste plină de amintiri tulburătoare.

„€œ«Fără glas» reprezintă o altă etapă din cariera mea muzicală, o etapă de maturizare. Este o piesă făcută din dragoste și întruchipează atât momentele de fericire absolută ale unei relații, cât și suferința și chinul de mai apoi. Este o piesă compusă de către echipa Lanoy Production, a doua mea familie. În momentul în care managerul meu Florin Nedelcu și băieții de la Lanoy mi-au arătat piesa, m-am regăsit în totalitate în această poveste, iar colaborarea cu Oana Radu a fost cireașa de pe tort, așadar nu-mi puteam dori nimic mai mult. Sunt foarte entuziasmată de rezultat și îmi doresc ca această piesă să fie cel mai bun pansament pentru momentele în care rămâneți «Fără glas»”, declara Rolla Sparks.

„Există momente în viață când simți că se rupe o parte din tine, lumea ta se prăbușește… nici nu știi sigur dacă mai poți să faci un pas și nu poți să îți imaginezi viața fără persoana iubită. Chiar dacă se spune că dragostea este cea care învinge orice și până la urmă așa ar trebui să fie, acest proces de acceptare și de a trece peste durerea cauzată, ia timp”, declară Oana Radu.

Oana Radu ne-a captivat vara aceasta cu hitul „Tu”, un feat cu Dr Mako și Eli, ce a cucerit topurile muzicale și pentru care a fost nominalizată la Romanian Music Awards și Media Music Awards, iar Rolla Sparks a lansat în urmă cu câteva luni single-ul „Shimmy Yo”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii