Mergi direct la conținut »
Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”

Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”

Mihai Bobonete, Mihai Rait, Costi Diță și Adrian Vancică sunt la un pas să devină cele mai bine plătite vedete în luna decembrie. Cu trei spectacole la Sala Palatului (18,19,20 decembrie), la care biletele sunt aproape epuziate, și înarmați doar cu glumele lor interzise minorilor (protagoniștii aduc aminte cât de colorată e limba română în prag de sărbători), scot un profit de circa 75.000 euro. Asta după ce plătesc taxele și impozitele aferente, inclusiv chiria și sonorizarea Sălii Palatului.

De Florian Gheorghe,

Lovitură de sărbători pentru Bobonete, Vancică, Diță și Raiț

Ajunși din comici anonimi de stand-up comedy  în culmea popularităţii graţie serialului de televiziune în care joacă, cei patru ”Las Fierbinti”  ies mai câștigați decât însăși Ștefan Bănică Jr. (tot 3 spectacole are programate la Sala Palatului). Spre deosebire de Bănică Jr. care are de plătit extrachirie pentru zilele de repetiții (circa 10.000 euro pe zi), sonorizare, decor, de asemenea, o numeroasă trupă de acompaniament și invitați,  Celentano, Bobiţă, Giani şi Dorel vin cu mâinile-n buzunare, cu voie bună și cu glume la ”purtător”.

Față de spectacolele comicilor de anul trecut din luna decembrie, show-ul de stand up propus anul acesta și care le aduce prime serioase de ”Crăciun”,  nu este diferit față de precentele.”Va fi la fel de bun. Se va râde cu lacrimi ca de obicei, va veți regăsi cu toții în glumele noastre pentru că, în acest an, glumele sunt despre noi, despre viață, despre soție, despre copii. Va fi un spectacol extraordinar, o selecție a celor mai bune glume ale noastre din 2017”, spun comicii.

VIDEO/Povești din comunism. Marina Almășan a avut de tras din cauza rudelor din străinătate

Close
Închide
  Close