Mergi direct la conținut »
Previziunile sumbre ale lui Carmen Harra pentru anul 2019. "Va fi un dezastru"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Previziunile sumbre ale lui Carmen Harra pentru anul 2019. "Va fi un dezastru"

Previziunile sumbre ale lui Carmen Harra pentru anul 2019. „Va fi un dezastru”

Vizionara Carmen Harra a detaliat cum va fi anul 2019. Vdeta afirmă că în România ar putea exista o schimbare de guvern.

De Dana Aramă,

 

Carmen Harra este cunoscută pentru previziunile pe care le face. Vedeta a vorbit, la Antena Stars, despre cum va fi anul 2019 în România. Vizionara afirmă că vor fi schimbări mari în plan social pentru români.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019.

La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989. Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic.

2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!”, a spus Carmen Harra, potrivit spynews.ro.

„Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai spus ea.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Close
Închide
  Close