De Andreea Romaniuc Archip,

Teo Trandafir și Cătălin Botezatu s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate în ultimii ani, existând momente când viețile lor au atârnat ca de un fir de ață, însă nu acestea au fost clipele care i-au apropiat. “Noi suntem prieteni de 25 de ani. Atunci, ne întâlneam pe platouri , el era invitat la Tele 7abc, era o prezență constantă, elita modei românești și trebuie să recunosc că loialitatea noastră s-a păstrat în ani. Indiferent ce se întâmplă o să fim unul lângă altul, pentru că datorită lui am cunoscut niște oameni, am înțeles niște idei, a făcut foarte mult pentru mine Cătălin”, a declarat Teo Trandafir, pentru Libertatea.

Își fac reciproc confesiuni

Teo și Bote se pot baza unul pe celălalt în situații-limită, fiecare deschizându-și sufletul în fața celuilalt: “De asta se numesc confesiuni, ca să nu le dau mai departe. La rândul lui, atunci când eu i-am făcut confesiuni, le-a ținut pentru el”, a precizat vedeta Kanal D. Dar, surpriză!

Legătura sufletească înfiripată între ei nu a determinat-o pe Teo să apeleze la serviciile lui Bote în materie de haine, nici măcar pentru momente speciale din viața ei: “Eu am ceva mult mai prețios de la el și anume o bucățică din sufletul lui, o bucățică din gândul lui, care nu o să piară niciodată. Așa ceva nu se arde, este extrem de valoros pentru mine”, ne-a spus prezentatoarea TV. Recent, Teo i-a fost alături creatorului de modă la prezentarea unei colecții de iarnă în colaborare cu un lanț de supermarketuri, aceasta fiind prima lui prezentare de modă după operațiile succesive suferite la o clinică din Turcia.

Foto: Sorin Cioponea Video: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Profilul sociologic al votanților: Klaus Iohannis preferat de electoratul cu studii superioare; Viorica Dăncilă a luat mai bine de jumătate din voturi în sudul țării

Care sunt cele cinci județe în care Viorica Dăncilă l-a învins pe Klaus Iohannis

Din Germania, Ambasadorul Emil Hurezeanu: “Am cerut voluntariat din partea comunităților de români. Mi s-a răspuns de fiecare dată mult peste așteptări!”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat