De Andreea Romaniuc Archip,

Teo Trandafir și Cătălin Botezatu s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate în ultimii ani, existând momente când viețile lor au atârnat ca de un fir de ață, însă nu acestea au fost clipele care i-au apropiat. “Noi suntem prieteni de 25 de ani. Atunci, ne întâlneam pe platouri , el era invitat la Tele 7abc, era o prezență constantă, elita modei românești și trebuie să recunosc că loialitatea noastră s-a păstrat în ani. Indiferent ce se întâmplă o să fim unul lângă altul, pentru că datorită lui am cunoscut niște oameni, am înțeles niște idei, a făcut foarte mult pentru mine Cătălin”, a declarat Teo Trandafir, pentru Libertatea.

Își fac reciproc confesiuni

Teo și Bote se pot baza unul pe celălalt în situații-limită, fiecare deschizându-și sufletul în fața celuilalt: “De asta se numesc confesiuni, ca să nu le dau mai departe. La rândul lui, atunci când eu i-am făcut confesiuni, le-a ținut pentru el”, a precizat vedeta Kanal D. Dar, surpriză!

Legătura sufletească înfiripată între ei nu a determinat-o pe Teo să apeleze la serviciile lui Bote în materie de haine, nici măcar pentru momente speciale din viața ei: “Eu am ceva mult mai prețios de la el și anume o bucățică din sufletul lui, o bucățică din gândul lui, care nu o să piară niciodată. Așa ceva nu se arde, este extrem de valoros pentru mine”, ne-a spus prezentatoarea TV. Recent, Teo i-a fost alături creatorului de modă la prezentarea unei colecții de iarnă în colaborare cu un lanț de supermarketuri, aceasta fiind prima lui prezentare de modă după operațiile succesive suferite la o clinică din Turcia.

Foto: Sorin Cioponea Video: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Profilul sociologic al votanților: Klaus Iohannis preferat de electoratul cu studii superioare; Viorica Dăncilă a luat mai bine de jumătate din voturi în sudul țării

Care sunt cele cinci județe în care Viorica Dăncilă l-a învins pe Klaus Iohannis

Din Germania, Ambasadorul Emil Hurezeanu: “Am cerut voluntariat din partea comunităților de români. Mi s-a răspuns de fiecare dată mult peste așteptări!”

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi