De Florian Gheorghe,

“Ce liberi am fi”, una din melodiile emblematice ale artistului care a făcut carieră și ca umorist și textier pentru Divertis și Distractis, a fost cântată la unison de cei prezenți la comemorare.

Artiștii prezenți la căpătâiul lui Gyuri au hotărât de comun acord să ia măsuri de urgentare a amplasării în cimitirul din Agnita a unui monument funerar, un bust al lui Gyuri, întrucât mormântul acestuia a rămas însemnat doar cu o crucea de lemn de la momentul înhumării, 26 septembrie 2016.

Cei ce n-au uitat de Gyuri Pascu și i-au adus un omagiu la Agnita, in frunte cu Ivan Patzaichin

Cei care l-au iubit și l-au admirat pe Gyuri, în mare parte veniți la Sibiu din București, au continuat cântarea și după slujbă, la Casa de Cultură din localitatea de unde Ion Gyuri Pascu era originar, printr-un maraton comemorativ, intitulat “Din dragoste pentru Gyuri”.

Acolo au urcat pe scenă chitaristul Teo Boar, care i-a fost partener de scenă în ultimii 20 de ani, Radu Captari, Magda Pușkaș, Dinu Olărașu, Emeric Imre, Victor Solomon, Felicia Pop, Titus Constantin, Florian Stoica, Mircea Rusu, George Sărluceanu, Ionuț Bârsan, Răzvan Pisău, Dana Zamfirescu, Marius Bațu, actorul TNB Dorin Andone și Ivan Patzaichin. Fostul canotor de legendă a fost bun prieten cu Ioan Gyuri Pascu și era nelipsit de la concertele sale.

Citeşte şi:

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism