Mergi direct la conținut »
Mihai Bobonete a publicat o poză cu el în spital. Detalii despre starea de sănătate a actorului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bobonete a publicat o poză cu el în spital. Detalii despre starea de sănătate a actorului

Mihai Bobonete a publicat o poză cu el în spital. Detalii despre starea de sănătate a actorului

Binecunoscutul actor din serialul "Las Fierbinți" a oferit detalii despre starea sa de sănătate după ce a ajuns pe mâna medicilor.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bobonete a fost internat în spital. De pe patul de spital, actorul le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe internet, în care explică care este starea sa de sănătate.

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort , atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină. 

Am păpat o bănănică, un iaurțel, fac p…..ca, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.

Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca.

Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor.

Îmi pare rău, dar Florin Lazăr, organizatorul, împreună cu Văncică ,sunt convins că vor lua cea mai bună decizie în ceea ce vă privește și ne privește.

Ordonanța militară nr. 8, cu măsuri pentru Paște. Piețele rămân deschise, magazinele își pot prelungi programul. Avertisment pentru noaptea de Înviere
Recomandări

Ordonanța militară nr. 8, cu măsuri pentru Paște. Piețele rămân deschise, magazinele își pot prelungi programul. Avertisment pentru noaptea de Înviere

 

Mă simt recunoscător lui Dumnezeu și întregului personal medical…

Mulțumesc Jana, Dr. Alina Stâncă, Dr.Toma care m-a anesteziat ca la carte, Doctorului Cătălin Stângu pentru cele mai frumoase vorbe de încurajare, asistentelor de pe secția chirurgie care sunt minunate și s-au purtat cu mine ca niște mame și în primul rând, mulțumesc Doctorului Orhidean Mihnea care m-a operat și care m-a ajutat să rămân de partea voastră!”, a spus Mihai Bobonete.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close