Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prima imagine cu gemenele Valentinei Pelinel. Ce frumoase sunt Indira Maria și Rania Maria

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru a doua oară, pe 1 martie, când a adus pe lume două fetițe superbe, Indira și Rania. Soția lui Cristi Borcea a publicat abia acum o imagine, în care apare alături de gemene și băiețelul ei, Milan.

De Livia Lixandru,

„Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om!’, a scris Valentina Pelinel pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de cei trei copii ai ei.

Valentina Pelinel trece printr-o perioadă grea. Cristi Borcea se află încă după gratii, iar vedeta încearcă din răsputeri să suplinească lipsa tatălui. Pentru ea, familia este tot ce contează.

„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă.

Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore.”, a spus Valentina Pelinel pentru Viva!

Close
Închide
  Close