Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu Victor Slav alături de noua sa iubită. Unde au fost surprinși îndrăgostiții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu Victor Slav alături de noua sa iubită. Unde au fost surprinși îndrăgostiții

Prima imagine cu Victor Slav alături de noua sa iubită. Unde au fost surprinși îndrăgostiții

Victor Slav trăiește o poveste de dragoste alături de Raluca Silea, o brunetă cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept "Bombardiera". Dacă inițial au fost discreți în privința relației lor, cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună, în public.

Victor Slav și Raluca „Bombardiera” au marcat un moment important în relația lor, după ce au evitat îndelung să se afișeze împreună.

Cei doi s-au fotografiat alături de mai mulți prieteni, alături de care s-au distrat, scrie spynews.

Prima imagine cu Victor Slav și Raluca Bombardiera
sursă foto: Instragram / spynews

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera.

Povestea de iubire dintre cei doi a început în vara anului trecut. Despre Raluca Silea nu se știu prea multe lucruri, doar că nu este străină de lumea showbiz-ului românesc și că ar fi avut o idilă și cu Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Potrivit click.ro, Raluca Silea lucrează la o casă de producție. Bruneta se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă și promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.


Citește și Un nou super-cuplu la Hollywood! Brad Pitt are o relație cu Charlize Theron, la trei ani de la separarea de Angelina Jolie


 

Close
Închide
  Close