Mergi direct la conținut »
Victor Slav are iubită. Cine este bruneta cu care a petrecut sărbătorile de iarnă și pe care a dus-o la Budapesta Galerie foto
11imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Victor Slav are iubită. Cine este bruneta cu care a petrecut sărbătorile de iarnă și pe care a dus-o la Budapesta

Victor Slav are iubită. Cine este bruneta cu care a petrecut sărbătorile de iarnă și pe care a dus-o la Budapesta

Se pare că Victor Slav are o nouă iubită de câteva luni. Cei doi au petrecut împreună sărbătorile de iarnă.

De Dana Aramă,

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, prezentatorul de televiziune Victor Slav nu s-a afișat cu nicio domnișoară, în timp ce fosta lui parteneră de viață a bifat două relații, una cu Tristan Tate, cealaltă cu Alex Bodi.

Însă se pare că Victor Slav iubește din nou. Potrivit spynews.ro, prezentatorul de televiziune are o relație de câteva luni cu o tânără cunoscută drept Raluca Bombardiera.

Conform sursei citate, Victor Slav și Raluca Bombardiera, o moldoveancă focoasă care nu este străină de lumea showbiz-ului, au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Prezentatoul de televiziune a dus-o pe năbădăioasa brunetă la Budapesta, unde au petrecut într-un cadru de vis. Împreună cu cei doi au fost și Cătălin Cazacu, bun prieten cu Victor Slav.

Despre Raluca Bombardiera s-a spus că s-a numărat pe lista cuceririlor lui Tristan Tate, bărbatul cu care Bianca Drăgușanu a avut o idilă imediat după separarea de Victor Slav.

    Foto: spynews.ro

 

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri smart”

 

Close
Închide
  Close