MENIU CAUTĂ
15 Ian. 2019 13:05

Din ce câștigă bani iubita lui Victor Slav. Unde lucrează Raluca Bombardiera | FOTO

Distribuie

Raluca Silea, noua iubită a prezentatorului de televiziune Victor Slav, lucrează la o casă de producție și este în permanentă legătură cu mai mulți artiști celebri din România. 

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. Povestea de iubire dintre cei doi a început în vara anului trecut. Despre Raluca Silea nu se știu prea multe lucruri, doar că nu este străină de lumea showbiz-ului românesc și că ar fi avut o idilă și cu Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Potrivit click.ro, Raluca Silea își câștigă bani de la o casă de producție. Bruneta se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă și promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

În trecut, focoasa brunetă, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, a lucrat la o companie cunoscută care comercializează produse din tutun.

Citește și: OPINIE/ Blocuri și vile pe ruinele cetății Tomis! Primăria Constanța vrea să transforme cea mai frumoasă zonă de promenadă într-un cartier de nababi

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii