Mergi direct la conținut »
Primele declarații ale lui Lili Sandu după ce a fost cerută în căsătorie. "A fost bine că nu am luat în seamă gura lumii"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele declarații ale lui Lili Sandu după ce a fost cerută în căsătorie. "A fost bine că nu am luat în seamă gura lumii"

Primele declarații ale lui Lili Sandu după ce a fost cerută în căsătorie. „A fost bine că nu am luat în seamă gura lumii”

Lili Sandu a făcut primele declarații după ce s-a aflat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Țolu.

De Dana Aramă,

Silviu Țolu formează un cuplu deaproape patru ani cu vedeta de televiziune Lili Sandu. De curând, în timpul vacanței pe care au petrecut-o în Turcia, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Țolu.

Vedeta a făcut, la emisiunea teo Show, de la Kanal D, primele declarații după ce s-a aflat despre cererea în căsătorie.

„Suntem doi nebuni. Lumea se desparte şi divorţează, noi vrem să arătăm cum se face, de fapt. Nu există un secret, există iubirea, există că trebuie să comunici. Trebuie să te căsătoreşti cu cel mai bun prieten al tău. Trebuie să îţi fie alături atunci când îţi este cel mai greu. La bine, e toată lumea lângă tine. A fost alături de mine, e important să te susţină, să îţi dea forţa şi dorinţa să mergi mai departe.

E frumos ce mi se întâmplă. Chiar dacă nu credeam în instituţia actului semnat, pentru mine iubirea contează. A fost bine că am avut încredere în sentimentele mele, că nu am luat în seamă gura lumii care se lega de diferenţa de vârstă dintre noi”, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu are 40 de ani, iar iubitul ei este cu 12 ani mai tânăr ca ea.


Citește și:

Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în decembrie, a promis direc

Close
Închide
  Close