Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > PRIMELE IMAGINI: Irina Loghin, pentru prima oară soacră, la 79 de ani. Irinuca s-a maritat azi!

PRIMELE IMAGINI: Irina Loghin, pentru prima oară soacră, la 79 de ani. Irinuca s-a maritat azi!

Fiica Irinei Loghin s-a măritat în fața lui Dumnezeu, la Mânăstirea Cașin, ceremonie ce s-a încheiat în urmă cu câteva momente. Urmează cea mai așteptată nuntă a anului în muzica populară, evenimentul pentru care întreaga suflare purtătoare de ie și-a luat liber din respect pentru fiica marii artiste, de asemenea, cântăreață.

Petrecerea de nuntă va avea loc sâmbătă seara, la un luxos restaurant de pe malul lacului Floreasca.

Irina Iris Cernea (40 ani) o face în sfârșit pe reputata artistă soacră mică, moment așteptat de 20 de ani. La sfârșitul anilor 90 erau la modă discuțiile pe tema nunții fiicei marii artiste, având în vedere că, în acea perioadă, Irina Loghin se bucura de o pupularitate uriașă.

Nașii fiicei artistei și celui ce i-a devenit ginere Irinei Loghin sunt Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți drept Alesis, popularul duo muzical din muzica românească).

Alesul fiicei artistei este un tânăr originar din Târgu-Jiu, cu care Irinuca Cernea, după numele tatălui său, are o relație de câțiva ani (amândoi lucrează la o mare companie de telecomunicații). Mult așteptatul eveniment va fi unul care va bloca pentru o seară întreaga tagmă a muzicii populare și de petrecere, având în vedere respectul de care se bucură distinsa artistă, model profesional pentru sute de artiști. În plus, distribuția celor care vor încânta mesenii, la un faimos palat din apropierea Bucureștiului, va fi una generoasă.

Irinuca Cernea (40 ani) cântă de mică și nu sunt puține momentele muzicale când a apărut alături de mama sa, cu care a înregistrat multe melodii, încă din adolescență.


EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș

Close
Închide
  Close