MENIU CAUTĂ

Primul lucru pe care l-au făcut Marius Manole și partenera sa după finala „Uite cine dansează”. Ipostaze nemaivăzute cu cei doi | FOTO EXCLUSIV

Distribuie

Primul lucru pe care l-au făcut Marius Manole și partenera sa după finala „Uite cine dansează”. Cei doi au fost surprinși în platoul emisiunii, imediat după încheierea concursului.

Actorul Marius Manole și partenera sa de dans, coregrafa Olesea, au impresionat pe toată lumea la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Cei doi au fost desemnați luni seară, 8 mai 2017, marii câștigători ai concursului. Marius Manole și Olesea au fost surprinși imediat după terminarea show-ului, în platoul emisiunii. Marius Manole și Olesea au fost asaltați de fanii prezenți în public, care au venit să-i îmbrățișeze și să-i salute.

În ciuda oboselii, actorul și coregrafa care au câștigat finala Uite cine dansează și-au făcut timp pentru a dat autografe și pentru a face selfie alături de cei care le-au fost alături pe durata întregului concurs și care i-au susținut și votat.

Primul lucru pe care l-au făcut Marius Manole și partenera sa după finala Uite cine dansează. Ce au declarat cei doi

 

„Noi am intrat relaxați în finală. Ne-am bucurat de dans. Sincer, eu am crezut că o câștige Alex Velea… Când mi-am auzit numele, m-am gândit că încept cu locul trei. După aceea mi-am văzut colegii țipând și nu înțelegeam de ce fac așa la locul trei. Abia după aceea mi-am dat seama că am câștigat”, a spus Marius Manole la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv.

Citește mai multe despre Marius Manole, Finala și uite cine danseaza pe Libertatea.

Comentarii