De Dana Aramă,

Actorul Marius Manole și partenera sa de dans, coregrafa Olesea, au impresionat pe toată lumea la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Cei doi au fost desemnați luni seară, 8 mai 2017, marii câștigători ai concursului. Marius Manole și Olesea au fost surprinși imediat după terminarea show-ului, în platoul emisiunii. Marius Manole și Olesea au fost asaltați de fanii prezenți în public, care au venit să-i îmbrățișeze și să-i salute.

În ciuda oboselii, actorul și coregrafa care au câștigat finala Uite cine dansează și-au făcut timp pentru a dat autografe și pentru a face selfie alături de cei care le-au fost alături pe durata întregului concurs și care i-au susținut și votat.

Primul lucru pe care l-au făcut Marius Manole și partenera sa după finala Uite cine dansează. Ce au declarat cei doi

 

„Noi am intrat relaxați în finală. Ne-am bucurat de dans. Sincer, eu am crezut că o câștige Alex Velea… Când mi-am auzit numele, m-am gândit că încept cu locul trei. După aceea mi-am văzut colegii țipând și nu înțelegeam de ce fac așa la locul trei. Abia după aceea mi-am dat seama că am câștigat”, a spus Marius Manole la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv.