MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 09:39

Prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul sarcinii. „Nu îmi mai venea să mă duc nicăieri”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a făcut mărturisiri despre cum s-a simțit în perioada în care era însărcinată.
La emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", de la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a făcut declarații despre perioada în care era însărcinată cu fiica ei, Victoria. Vedeta a mărturisit că nu s-a simțit deloc bine în pielea ei din cauza kilogramelor în plus.
"Când m-am îngrăşat excesiv din cauza sarcinii mă rostogoleam. Nu-mi făcea nicio păcere, nu-mi mai venea nimic să mă îmbrac. Nu îmi mai venea să mă duc nicăieri. Nu zice nimeni, fiecare se simte bine în pielea lui, dar excesul de grăsime îţi dă un disconfort fizic.

Şi nu că trebuie să fim toţi frumoşi, dar zic şi eu acum. Şi mie îmi place să mănânc, dar mă abţin, că până la urmă nu mâncarea trăieşte, ci eu trăiesc şi trebuie să-mi duc viaţa pe mai departe”, a explicat Gabriela Cristea la show-ul „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. de-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.


Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, amintiri, dezvaluiri, greutate, Interviu și sarcină pe Libertatea.

Comentarii