MENIU CAUTĂ

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor face publice informații privind nașterea copilului lor

Distribuie

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat că nu vor face publice informații privind naşterea primului lor copil, așteptată să aibă loc în această lună, a anunțat Palatul Buckingham.

După ce presa britanică a scris că ducii de Sussex au hotărât ca primul lor copil să se nască la domiciliul lor de la Frogmore Cottage, palatul Buckingham a anunțat că nu vor face publice niciun fel de informații privind venirea pe lume a copilului lor.

”Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul.

Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham care menționează că ”vor împărtăşi veştile bune imediat după ce vor sărbători în privat şi cu familia”.

Însă o şedinţă foto, cu un grup restrâns de mass-media, este planificat la câteva zile după naştere, astfel încât să fie disponibilă o imagine a lui Harry şi Meghan împreună cu fiul sau fiica lor.


Citește și: EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO


 

Citește mai multe despre Meghan Markle și Prințul Harry pe Libertatea.

Comentarii