MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 16:06

Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat un câine

Distribuie

Prințul Harry și Meghan Markle și-au mărit familia, aducând acasă un câine din rasa labrador. Patrupedul locuiește cu ei la Nottingham Cottage, casa pe care cei doi au primit-o la palatul Kensington din Londra, scrie Daily Mail.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, labradorul este foarte fericit alături de ducii de Sussex și i-a însoțit pe aceștia de câte ori au mers la domeniul lor de la țară, în Cotswolds.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington refuză să comenteze această informație și nu se știe deocamdată ce culoare are labradorul și nici ce nume i-au dat Meghan și Harry.

Ducesa de Sussex este cunoscută ca o mare iubitoare de animale, iar atunci când s-a mutat la Londra pentru a locui alături de soțul ei, l-a lăsat în urma sa, la Toronto, pe Bogart, un câine metis între labrador și ciobănesc.

Decizia de a-l lăsa în Canada i-a aparținut lui Meghan, care a hotărât că Bogart este prea bătrân pentru a face față călătoriei până în Marea Britanie. Câinele a rămas în grija unor prieteni apropiați de-ai săi.

Pe lângă Bogart, fosta actriță mai are un câine, pe Guy, un beagle pe care l-a salvat de la un adăpost, și pe care l-a luat cu ea în Anglia anul trecut.

Guy, care mănâncă numai mâncare ecologică, s-a adaptat foarte bine la viața din Londra și poate fi văzut plimbându-se pe domeniile Palatului Kensington atunci când stăpânii săi sunt în oraș. Înainte ca Meghan să se mute în Marea Britanie și să renunțe la conturile sale de pe rețelele de socializare, ea distribuia în mod regulat poze cu Bogart și Guy, descriindu-i ca „dragostea mea”.


Citește și: Cum au reuşit şase români să dea o spargere de 5,5 milioane de euro în Insulele Canare. Au fentat sistemele de securitate, dar o neglijenţă i-a dat de gol


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii