Mergi direct la conținut »
VIDEO | Profesoară de limba română care a cucerit publicul la "Românii au talent". A primit Golden Buzz
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO | Profesoară de limba română care a cucerit publicul la "Românii au talent". A primit Golden Buzz

VIDEO | Profesoară de limba română care a cucerit publicul la „Românii au talent”. A primit Golden Buzz

Angela Bîtlan a apărut pe scena de la "Românii au talent" și s-a ales cu patru de "da" după ce cântat a o piesă de la Beyonce. Tânăra profesoară a ajuns în această etapă a showului după ce a primit Golden Buzz-ul la concursul "Publicul are talent".

De Andreea Radu,

Andra a fost impresionată de calitățile vocale ale profesoarei de limba română, spunându-i concurentei că este greu să cânți o melodie de la Beyonce și că are potențial.

La finalul jurizării, Mihai Petre i-a spus Angelei: „Eminescu să te judece”, iar Florin Călinescu a lăudat inițiativa show-ului de a lăsa și publicul să participe la alegerea concurenților în etapa audițiilor.

Despre pasiunea pentru muzică, Angela a mărturisit că de când era mică a cântat, dar că la un moment dat, din cauza unor dezamăgiri, a renunțat, potrivit adevarul.ro.

„Acum simt din nou emoţiile alea, că pot să transmit un mesaj prin voce şi îmi pare rău de anii pe care i-am ratat“, a spus tânăra când a ieșit de pe scenă.

Foto: Captură YouTube / „Românii au talent” 


Aylin Cadâr, Tania Popa și Anca Sigartău împart aceeași cabină la teatru. Cum se machiază 3 actrițe la două oglinzi


 

Close
Închide
  Close