De Livia Lixandru,

În această seară, Irina va fi în centrul atenției colegilor ei, care o vor copleși cu tot felul de declarații. Dacă Horia Brenciu îi spune că ”este șturlubatică”, Smiley rămâne într-o stare romantică: ”Fă-mi și mie ochi dulci, Irina. Am nevoie de ceva dulce în viața mea”, spune el în fața tuturor.

Cea mai puternică bătălie a vocilor continuă în această seară pe scena Vocea României, de la 20:30, la PRO TV, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute.

Concurenți cu povești de viață puternice, motivați să demonstreze că merită o șansă în lumea muzicală, vor urca pe scenă cu un singur gând: acela de a întoarce, cel puțin, un scaun.  Horia, Irina, Smiley și Tudor se vor bucura de fiecare interepretare, se vor lupta în argumente și vor oferi sfaturi celor care nu îi vor convinge de această dată.

Concurenți trecuți de prima tinerețe urcă pe scenă la Vocea României

„Vreau să arăt oamenilor că pot transmite emoție la vârsta mea”, va declara unul dintre ei.  Vârsta a oprit-o pe una dintre participante să se înscrie până acum, dar în această seară va face pasul de a urca pe scenă.

”Am crezut că emisiunile sunt pentru tineri, debutanți, dar nu am nimic de pierdut, ci de învățat”.

Nici concurenții mai tineri nu vor fi lipsiți de emoții, ci dimpotrivă. O concurentă venită din Republica Moldova va admite că ”Unde e muzică, viața e într-una frumoasă.

Și viața mea a plină de muzică”. Dacă va reuși aceasta să convingă cel puțin un antrenor să o ia în echipa lui, dar și ce dorință va reuși să-și îndeplinească pe scena Vocea României, vedem astăzi, la PRO TV.

Citeşte şi:

Regina-Mamă Elena, alături de fiul ei, regele Mihai. Sicriul cu rămășițele pământești a ajuns la Curtea de Argeș

UPDATE | Tamara Buciuceanu Botez a fost înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală. Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu

Liviu Dragnea contestă în instanță condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni