MENIU CAUTĂ
, de Miruna Darcovici

Pro TV lansează o emisiune cu un jurat urmărit penal. Ce a dus la această decizie

Distribuie

Show-ul culinar cu produse de cofetărie și patiserie se anunță exploziv, ”Bake off România”, pregătit de Pro TV încă de anul trecut, a cunoscut mai multe schimbări și amânări pentru a ajunge pe post. Tudor Constantinescu, patronul Chocolat, unul dintre membrii juriului, se află sub control judiciar.


În ciuda scandalul declanșat la sfârșitul anului trecut, ProTV a anunțat că show-ul va fi difuzat, după ce anterior fusese amânat. Decizia a fost luată, cel mai probabil, pentru a acoperi gaura de 600.000 de euro, atât cât au costat filmările pentru primul sezon. Show-ul culinar cu produse de cofetărie și patiserie va debuta la ProTV în curând, dar cu unele modificări. Mai exact, lui Tudor Constantinescu, ce fusese inițial anunțat ca fiind unicul jurat, i se alătură Alex Stan și Simona Pope. Gazda emisiunii va fi Nicolle Stănese.

Nicolle Stanese

Filmările pentru show au fost realizate în 2015, iar cei 12 concurenți s-au luptat pentru titlul de ce mai bun cofetar amator din România.

Aparent moartă în faşă, după ce maestrul cofetar Tudor Constantinescu a fost reţinut sub acuzaţia de coordonare a unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, ”Bake Off” se cere resuscitată. Primul sezon al emisiunii, cu care s-au cheltuit peste 600.000 de euro (30.000 de euro pe episod), a fost filmat şi, până în momentul de faţă, Pro TV a amânat difuzarea lui, până la clarificarea situaţiei juratului aparent ilegalist. Totuși, șefii din Pache Protopopescu au decis totuși să lanseze show-ul a cărui lansare a fost anunţată cu mare tamtam, încă de anul trecut, pentru grila de primăvară.

Comentarii