Realizatorul TV a fost obligat de să facă acest gest pierdut procesul cu prezentatoarea Observatorului de la Antena 1.
”A sosit şi vremea scuzelor, reale de data aceasta. Am foşti învinşi într-un proces, pe drept, de altfel, am pierdut în faţa Andreei Berecleanu şi îi cerem scuze cu această ocazie. Noi jignind-o în emisiune, justiţia a considerat că suntem vinovaţi şi preaplecaţi, îi cerem scuze frumoasei prezentatoare de la Antena 1, pe care am denigrat-o, să ştie, fata, din invidia tipică, absolut tipică a bărbaţilor, care nu mai au foarte multe de spus, şi bineînţeles că ne-am dus apoi cu divagaţiile proprii nouă. Într-o emisiune de pamflet, desigur, dar aiurea prezentate, aiurea-n tramvai. Suntem datori cu aceste scuze pentru Andreea Berecleanu pe care, după cum ştiţi, la un moment dat am tocat-o mărunt într-o situaţie penibilă. Fata n-avea nicio vină, evident. Dincolo de invidie, sigur că a fost şi un pic de prostie, şi astăzi încercăm să reparăm acest lucru, pentru că, iată, am foşti puşi la colţ, pe bună dreptate, şi de instanţă. Îi mulţumim Andreei Berecleanu dacă ne-a iertat sau, dacă nu, sperăm că o va face în continuare. Noi încercăm să ne purtăm din ce în ce mai bine şi să fim şi cu urechile acolo unde trebuie, dar şi cu unghiile tăiate la zi, aşa cum eram pe vremuri cu batistuţele la şcoală”, a spus Radu Banciu, în direct la B1 TV.
Radu Banciu a fost dat în judecată de Andreea Berecleanu, după ce a făcut afirmaţii jignitoare despre prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, în urmă cu trei ani, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”.
În decembrie 2013,  Judecătoria Sectorului 1 i-a dat câştig de cauză Andreei Berecleanu, obligând pârâţii Radu Banciu şi B1 TV la plata a 30.000 lei despăgubiri la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamantă.

Urmărește-ne pe Google News