Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Radu Pietreanu de la Vacanța Mare are trupă nouă și face glumițe video pentru Facebook
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Radu Pietreanu de la Vacanța Mare are trupă nouă și face glumițe video pentru Facebook

Radu Pietreanu de la Vacanța Mare și-a făcut o nouă trupă, cu care nu “vinde” însă umor la TV sau pe scenele cluburilor, ci... pe Facebook. Umoristul scrie și produce scenete umoristice în speranța că vor deveni virale pe internet.

De Florian Gheorghe,

Fost recordman la audiențe cu trupa sa, Vacanța Mare, în care evolua alături de Mugur Mihăescu, acum om de afaceri, și Florin Petrescu, alias Axinte, Pietreanu se reinventează, la 54 de ani, țintind zona adolescenților. Are un nou grup de tineri actori și artiști de stand-up comedy, cărora le scrie scenete umoristice. Iar în multe din glumițele video pe care le scrie și produce apare și el. Trupa nu are încă o titulatură.

Radu, alături de unul dintre tinerii cu care face scenete video comice pentru Facebook

Radu Pietreanu de la Vacanța Mare și-a făcut o nouă trupă, deși are atestatul de arbitru în sporturi de contact

Ani buni, după căderea grupului Vacanța Mare, Radu și-a încercat norocul în diverse domenii, sperând ca unul să fie cu noroc și să-l readucă în atenția publicului. Polivalentul artist, textier, muzician şi comic și-a căutat public nou cu grupul muzical VaMuz (Vacanța Muzicală), pe care l-a băgat în cele din urmă în vacanța” permanentă; a plecat în turnee în calitate de artist stand-up comedy, alături de CNP (de la inițialele numelor lui Cristi Priză, Neuronu Tibi și Radu Pietreanu); apoi, și-a luat atestatul de arbitru în sporturi de contact, ba a lansat și primul său volum de versuri, “Gânduri și cânturi”…

Fosta sa trupă, Vacanţa Mare, a luat fiinţă în 1988, însă cea mai bună perioadă a cunoscut-o între anii 2000 şi 2010, când a avut o emisiune săptămânală la PRO TV. Toate încercările din ultimii ani de a resuscita grupul și a-l ține activ au eșuat.


FOTO EXCLUSIV/ Giani din Las Fierbinți are lanțuri de brand din Anglia. „Magazinele noastre nu au acoperit necesarul lui de bijuterii”

Close
Închide
  Close